Březno nabízí v květnu mnoho kulturních akcí

Březno u Chomutova je obec v Ústeckém kraji, která nabízí svým obyvatelům i návštěvníkům mnoho kulturních a přírodních zajímavostí. V květnu se zde konají různé akce pro všechny věkové kategorie a zájmy. Mezi nimi jsou:

– Jarmark na statku, kde si můžete prohlédnout jezdeckou stáj, zúčastnit se jógy pro děti, projet se na pony, nakoupit ručně vyráběné výrobky, sýry, květiny, svíčky a další regionální produkty, ochutnat zeleninové bedýnky a koření, poslechnout si živou hudbu a užít si spoustu zábavy. Jarmark se koná 14. května od 10 do 16 hodin na statku Březno.

– Březenský ro©káč, který je hudebním festivalem pro fanoušky rockové hudby. Na pódiu v parku ve Březně vystoupí čtyři kapely: MadRide, ACDC TRIBUTE, Guns and Roses TRIBUTE Slovakia a Agnes Rock. Vstupné na místě je 100 nebo 150 Kč podle toho, jestli máte předprodejní lístek nebo ne. Ro©káč se uskuteční 20. května od 15 hodin.

– Probouzení vinic, které je turistickou akcí pro milovníky vína a historie. Můžete se projít po vinicích ve Stranné, kde se dozvíte o pěstování vinné révy a ochutnáte vína z místních vinařů. V kostele Nejsvětější trojice si můžete prohlédnout vernisáž obrazů a poslechnout si hudbu skupin Silentium24 a Zlej sen. Vstupné je zdarma a akce začíná 27. května v 10 hodin.

Pokud vás některá z těchto akcí zaujala, neváhejte a navštivte Březno u Chomutova. Uvidíte, že se vám bude líbit.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email