V soutěži pro děti jde o sto tisíc korun. Můžete kreslit i sportovat

Chomutovsko – Dobrovolný svazek obcí Chomutovsko chce děti opět povzbudit k tomu, aby vyjádřily své pocity, nápady, zážitky ze svého okolí formou výtvarného zpracování. Pro velký ohlas loňské výtvarné soutěže na téma „Můj/Náš svět“ vyhlásí i její 2. ročník. Ve hře je letos dotace 100 tisíc korun od Nadace ČEZ.

V 1. ročníku se do soutěže přihlásily téměř 2 tisíce dětí z 27 mateřinek a 12 základních škol. Kreslily dva obrázky. První znázorňoval „Co vidí, když se podívají z okna“ a druhý „Co by chtěly vidět, když se podívají z okna“. Výsledkem byla výstava a kalendář na rok 2023.

Dobrovolný svazek obcí za podpory Nadace ČEZ letos odmění všechny zapojené děti drobným dárkem a vítěze hodnotnou cenou. Pro všechny bude připravena vernisáž s doprovodným programem, výstava prací přes letní prázdniny a na závěr opět kalendář s nejlepšími dětskými výkresy.

Tento projekt svazku je zapojen také do akce Pomáhej pohybem. Ať už běháte, jezdíte na kole, nebo chodíte na procházky, svou aktivitou a energií s aplikací EPP vždy generujete body pro vámi vybraný projekt, který Skupina ČEZ prostřednictvím Nadace ČEZ finančně podpoří. Aktuální bodový stav projektu DSO Chomutovsko naleznete zde.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email