Jsem optimistka, zvrátit likvidační plány globalistů je možné

Vážená paní doktorko, kandidujete na druhém místě za vaším předsedou, co bylo tím největším impulsem, proč jste se rozhodla kandidovat ve volbách do Evropského parlamentu a co budete prioritně hájit a prosazovat vzhledem k vaší odbornosti?

Hlavním impulzem bylo jednoznačně ochrana tradičních hodnot, rodiny, vlasti a míru, neboť vše zmíněné je pod tíhou válečných štváčů,unijních progresivistických fanatiků, zelených šílenců a gender ideologů ohroženo. Má kandidatura stojí na dvou zásadních rovinách, a to rodině-mateřské a ekonomické. Záměrně jsem jako první uvedla rovinu rodinnou, protože mi není lhostejné, jak budou žít naše děti a vnoučata v zemi, kde se narodily. Poslední roky jsou naplněny celou řadou hrozeb, které postupně degradují život v naší zemi. Především hrozba války a masová migrace z kulturně odlišných zemí přímo ohrožují samotnou existenci rodin a tradičních hodnot. Budu prosazovat ukončení vydírání suverénních členských států migračním paktem, kvótami na přerozdělování migrantů a placení výpalného 500 tis.Kč za jednoho nepřijatého migranta, které je vyšší než si zde lidé průměrně za rok vydělají.

Budu určitě usilovat o zajištění trvalé výjimky ze závazku přijmout EUR, protože bychom ztratili měnovou stabilitu a zároveň přišli o monetární/měnovou politiku, kterou by místo ČNB v Praze prováděla ECB ve Frankfurtu a tím bychom odevzdali poslední klíč od České republiky. Náš prezident si myslí, že bychom přijetím Eura hráli první ligu, já si naopak myslím, že by to byl rychlý sešup do třetí pralesní ligy. Dalším zásadním zlomem je chystané zrušení práva veta v Evropské radě, což je naprosto absurdní a nepřijatelné. Zároveň chceme ukončit green deal, který likviduje konkurenceschopnost EU a ustoupit od systému emisních povolenek.

Sociální politika musí zůstat v kompetenci národních vlád, stejně jako se nesmí stát, aby EU začala vybírat nějaké nově zavedené daně a vytvářet dluh.

Za jednu z absolutních priorit považuji schvalování rozpočtu EU, který musí odpovídat prioritám jednotlivých členských států. V rámci rozpočtu a výdajů na společnou zemědělskou politiku podpořím vše, co bude směřovat k vyjednání spravedlivých podmínek pro české zemědělce. V rámci svého regionu, kterým je Ústecký kraj bude pro mne více než osobním tématem, prosazení prodloužení těžby uhlí. Prostě budu nesmlouvavě a tvrdě hájit vše pročeské, nikoliv proruské či proamerické a už vůbec ne proevropsky federální, protože to by znamenalo být nijací, neboť EU, ani Evropa není žádný superstát a nikdy jím nebude.

Po vašem vystoupení na demonstraci Za Českou republiku na Václavském náměstí napsal Jindřich Rajchl na svém Facebooku, že se zrodila nová hvězda české politiky. Jak to s odstupem času vnímáte?

Nejsem křikloun, ani extrémista, jak nás často nálepkují. Vše vyřčené bylo spontánní reakcí na velice nebezpečnou a vyhrocenou situaci, kdy už to pro mne bylo a pořád ještě je za hranou. Válečné harašení a fanatismus našich i světových čelních představitelů nebere konce, přitom podněcování a příprava války je u nás pořád ještě trestná. ČR není ve válce a není bezprostředně válkou ohrožena, jak se nám snaží pan premiér či ministryně války Černochová podsouvat. Pro každou matku je smrt dítěte tragédie a je úplně jedno, v kterém koutě světa k tomu došlo. Nesnáším dvojí metr, a proto mi přijde naprosto zvrácené a odporné, pokud pro někoho má větší hodnotu dítě americké či ukrajinské než dítě ruské, srbské či irácké.

Vstup Rusů na Ukrajinu byl možná porušením mezinárodního práva, ale bombardování Srbska pod taktovkou USA bylo také porušením toho stejného mezinárodního práva a v obou případech bez mandátu OSN. To bylo také v Evropě!! Kde byli všichni ti mravokárci a pokrytci? Sarajevo je vzdáleno 1000 km, zatímco ukrajinský Bachmut 2000 km. Proč tenkrát nekřičeli? Protože si to přál Bill Clinton a Madeleine Albrightová, vážně? Je to černá kaňka v naší historii, že jsme dopustili tzv. Havlovo humanitární bombardování, kdy 72 dní ve dne v noci byly bombardovány srbské civilní cíle a umíraly děti.

Ukrajinská válka byla vyprovokována Spojenými státy, ostatně jako v mnoha jiných koutech světa a nebozí Ukrajinci byli podvedeni a zbytečně umírají, zatímco si americké zbrojařské firmy, finanční instituce a BlackRockmastí kapsu a připravuje Ukrajinu o úrodnou půdu.

Jedním z hesel naší kampaně je „Ani náboj na Ukrajinu – jsme pro mír v Evropě“.

Dodáváním zbraní se totiž nedá nikdy dosáhnout míru a tento konflikt válečné řešení nemá. Říkáme vše na rovinu. Nenosíme trička s nápisem Ne válce a nehlasujeme poté ve Sněmovně za dodávání zbraní a územní celistvost Ukrajiny, včetně Krymu, což je samozřejmě nelogický nesmysl. Jen se tím balamutí voliči a šikovní marketéři si mnou ruce.

Ano, burcovala jsem z Václaváku „My vám ty naše děti nedáme“ a na tom trvám a udělám pro to vše, co je v mých silách. Chlapi vůbec netuší, jakou dokážeme my ženy mít sílu, pokud jde o ochranu našich dětí.

Dostalo se mi neskutečné podpory ze všech koutů naší země. Přijímám vše s velkou pokorou a zároveň je to pro mne ohromně zavazující. Spousta žen mi říká, že jestli nepřestanou, že mám další demonstraci zorganizovat já, že se rády přidají, a to bude fičák. A víte, co jsme přidali do našeho programu a čím se dá každá válka zastavit? Zrušením výjimky z branné povinnosti všem politikům a jejich rodinným příslušníkům! Už vidím, jak nějaká poslankyně zvedne ruku pro to, aby šel její manžel a synové do války…Toto je cesta k zastavení pokryteckých válečných fanatiků.

Dalším tématem, které rezonovalo Václavákem byla indoktrinace našich škol. Vaše slova o degeneraci západu, bláznivých perverzích a úchyláctví byla tvrdá a nesmlouvavá.

Je to naší povinností, my se musíme proti tomu tvrdě vymezit, neboť indoktrinace genderové ideologie se v našich školách zvyšuje raketovým tempem. Naše děti nepotřebují duhové příručky. Posláním učitelů je učit děti číst, psát a počítat. Do škol nepatří ideologie, ani politika.

Ministr Bek prohlašuje, že výuka LGBTQ+ do školních lavic a osnov patří. Já jsem zase naopak přesvědčená, že Bek patří do Bohnic a ne na ministerstvo školství. A aby bylo vše jasné, tak chceme zakotvit do ústavy, že manželství je svazek jednoho muže a jedné ženy, tvořící rodinu. Jsem matka, nikoliv rodič 1, to mě opravdu uráží.

Strana PRO – Jindřicha Rajchla už v dubnu zahájila svou volební tour. Proč právě ve Zlíně?

Nebyla to skutečně náhoda, ale určitá symbolika a vzkaz. Odtud pocházel veliký vlastenec, patriot a podnikatel Tomáš Baťa, který zde položil základy něčeho, co zdaleka překračovalo hranice tehdejšího Československa a my chceme na onu baťovskou tradici navázat. Předválečná Československá republika byla významným centrem světového průmyslu a obchodu a na konci 20. let minulého století jsme byli zemí s 10. nejvýkonnější ekonomikou světa. Když to šlo tenkrát, musí to jít i nyní, ale je nutné se vymanit z koloniálního postavení, do jakého nás všechny předchozí vlády dostaly. Naše krásná zem a chytří a pracovití lidé si to zaslouží.

Máme naplánováno 100 setkání do voleb s mottem „Ve prospěch naší země“. Když vidím nadšení lidí, neskutečnou podporu, mnohdy dojemné osobní vzkazy, tak věřím, že volby do Evropského parlamentu budou prvním krokem vedoucím k zastavení zhoubné progresivně liberální ideologie, která se netají likvidací všeho tradičního.

Lidé mi často říkají, že jsme pro ně nadějí a ptají se, jestli je možné zvrátit likvidační plány globalistů. Vždy je ubezpečuji, že jsem optimistou, neboť proti válečnému harašení progresivních liberálů míří nyní z druhé strany do europarlamentu jako proti pol mnoho vlastenecky zaměřených stran a kandidátů z celé Evropské unie, pro které mír není jen pouhým slovem a mezi tyto kandidáty patřím. Pevně věřím, že se po volbách poměr sil v Evropském parlamentu přikloní mírovým směrem. Ať je to doma nebo v Bruselu, vždy budu prioritně hájit suverénní zájmy ČR a bít se jako lvice za tradiční hodnoty a rodinu. Mě nepřeslechnout, ani neumlčí.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email