Nejlepší webové stránky má Chomutov a Mnetěš

Na krajském úřadě proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků krajského kola 26. ročníku Zlatého erbu. Soutěž o nejlepší webové stránky vyhrál Chomutov a Mnetěš. V letošním ročníku uspěly také Líšťany. Diplomy a ceny oceněným předali hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, manažerka soutěže Hana Bazjuková a Andrea Arnoldová ze společnosti GORDIC.

V letošním ročníku se již podruhé automaticky hodnotily všechny obce s rozšířenou působností (ORP), kterých je v Ústeckém kraji 16. Do soutěže se dále samostatně přihlásilo 16 obcí z našeho regionu, jež nejsou ORP. I letos se vyhlašovala cena veřejnosti za nejlepší webové stránky měst a obcí. Cenu veřejnosti získala obec Líšťany.

„Všem oceněným blahopřeji. Dosáhnout úspěchu v soutěži Zlatý erb při tak silné konkurenci není vůbec jednoduché. Svým přístupem jste prokázali, že jste otevřeni novým trendům a snažíte se zajistit, aby vaše stránky byly co nejpřívětivější pro uživatele,“ uvedl hejtman Jan Schiller.

Výsledky celostátního kola, do kterého postupují Chomutov a Mnetěš, budou vyhlášeny dne 15. května 2024 na konferenci ISSS v Hradci Králové.

POŘADÍ SOUTĚŽÍCÍCH:

Obce s rozšířenou působností:
1. Chomutov – www.chomutov.cz
2. Lovosice – www.meulovo.cz
3. Litoměřice – www.litomerice.cz

Obce, které nejsou ORP
1. Mnetěš – www.mnetes.cz
2. Povrly – www.povrly.cz
3. Úštěk – www.mesto-ustek.cz

Cena veřejnosti pro webové stránky měst a obcí
– Líšťany – www.obec-listany.cz

zdroj: www.kr-ustecky.cz

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email