Podezřelý ze sexuálního násilí v Chomutově byl propuštěn

Policisté pustili na svobodu muže, kterého zadrželi v souvislosti se znásilněním ženy v Chomutově. Původní podezření se nepotvrdilo. Žena před útočníkem, jenž se ji údajně pokusil znásilnit, utekla.

Událost se stala v neděli ráno okolo 05:30 v Písečné ulici. „Na tísňové lince jsme přijali telefonické oznámení od spolupracovnice napadené ženy, která po události přiběhla do místa, kde pracuje. Tam se kolegyni svěřila, že byla přepadena a při tom utrpěla zranění,“ uvedla mluvčí policie Miroslava Glogovská.

Ženu středního věku podle její výpovědi napadl neznámý muž při cestě do práce, když šla v Písečné ulici po chodníku spojujícím Kamennou ulici a supermarket Tesco. Najednou k ní zezadu přistoupil útočník jdoucí nějakou chvíli za ní po stejném chodníku, napadl ji a násilím se pokoušel o intimnosti a chtěl ženu zatáhnout do křoví, uvedla napadená. Podařilo se jí vysmeknout a utéct. Agresor pak podle ženy odešel směrem ke Kamenné ulici.

V souvislosti s pokusem o znásilnění zadrželi policisté v neděli muže, v pondělí večer ho propustili, protože původní podezření se nepotvrdilo. Kriminalisté na případu intenzivně pracují. „Provádí další operativní úkony za účelem zjištění pachatele skutku,“ uvedla mluvčí.

Zdroj: ČTK

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email