Transfúzní odběrové centrum v Žatci slaví už deset let. Dárci odchází se šampaňským

Žatec, Kadaň – V únoru roku 2014 byl slavnostně zahájen provoz Transfúzního odběrového centra v prostorách žatecké nemocnice. Velký zájem lidí nezištně pomáhat darováním krve byl impulsem k otevření již druhé stanice Nemocnice Kadaň. První je téměř 20 let provozována přímo v prostorách kadaňské nemocnice.

Za celou tu dobu bylo v žateckém centru darovat krev úžasných 13 077 dárců, přičemž v databázi má k dnešnímu dni celkem 1 508 registrovaných dárců.

„A to už je důvod k přípitku. Proto od nás každý dárce v těchto dnech dostane šampaňské a vybere si z připravených dárků, které speciálně k oslavám výročí Transfúzního odběrového centra v Žatci vyrobili klienti sociálně-terapeutické dílny Kamarád – LORM. Tímto jim velmi děkujeme a věříme, že z jejich s láskou vytvořených keramických andílků, textilních ozdob a přírodních srdíček budou mít dárci obrovskou radost,“ informuje Karolína Odlasová, marketingový specialista Nemocnice Kadaň.

Dárci krve si v těchto dnech odnáší jako poděkování šampaňské a ručně vyrobený dárek od klientů sociálně-terapeutické dílny Kamarád – LORM. Foto: nemocnice Kadaň

Všem, kteří do centra za tu dobu přišli byť jen jedenkrát, i těm, kteří stále pravidelně chodí nebo co se teprve chystají, ze srdce pracovníci nemocnice děkují za to, že zcela nezištně zachraňují životy: „Děkujeme vám. Váš tým TOC Žatec, který se na vás těší vždy v úterý a ve čtvrtek od 6:30 do 8:30 hodin minimálně dalších 10 let.“

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email