Další protestní jízda proběhne v Letovicích

Po vzoru německých blokád se k činům odhodlali i čeští zemědělci z Chomutovska. Více než 120 traktorů se sjelo na blokační jízdu Chomutovem až k hranicím na horu Sv. Šebestiána. Sedlákům vadí stejně jako Němcům vysoké daně a drahá elektřina. Vláda s nimi jedná. Ve středu se sejdou s ministrem zemědělství Markem Výborným.

Další protestní jízda zemědělců a nespokojených lidí po vzoru Německa se chystá už na sobotu. Demonstrace v Česku ale zdaleka nekončí, protože už na březen ohlásil další ze setkání s občany na Václavském náměstí v Praze předseda strany Právo Respekt Odbornost (PRO) Jindřich Rajchl . Cesta bude tentokrát organizována na téměř celém území České republiky a bude na každém, kdy a kde se do jízdy zapojí.

„Po obrovské protestní jízdě na Chomutovsku se koná další v LETOVICÍCH a to v sobotu 27.1.2024 od 14:00. Nezůstávejte prosím lhostejní s těmito akcemi a podpořte je svou osobní účasti, neboť situace v České republice je více než vážná, nezbývá nám moc času a možnosti. My pojedeme z Chomutova a postupně se budeme spojovat a do Letovic přijedeme jako jedna VELKÁ KOLONA!!!  Přidávejte se k nám na vyznačených sběrných místech. Vytvořte i další z jiných směrů, “ uvedla na sociálních sítích Ivana Turková (PRO)

První zastávka je u Slaného na čerpací stanici Granta kde budeme mezi 9:40 – 10:00, další na D1 odpočívadlo 110 kilometr je to před odbočkou na Jihlavu. Další Odpočívka Pávov, kde budeme v 11:30 – 12:00 a pokračujeme do Letovic, kde se zastavíme na parkovišti (Vodní nádrž Letovice) okolo 13:20 -13:40 hodin. Odtud  se plánuje dojezd už s vlajkami na seřadiště Letovice u koupaliště.

„Jedeme podpořit Letovice. A jejich protestní jízdu a cestou budeme načítat naše řady, tak aby jsme byli vidět. Je to naše republika pojďme ji zachovat pro naše děti,“ uvedl LadislavKytka (PRO).

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email