Nový týden začal klouzačkou na silnicích, na I/13 skončilo auto na střeše

Ústecký kraj – Ranní mrazíky překvapily hned dva řidiče osobních aut, kteří se vydali na cestu na Chomutovsku. Cesta do zaměstnání pro ně předčasně skončila na silnici I/13 v Chomutově v blízkosti sjezdu k zooparku.

„Dvě nehody jsme měli hlášeny krátce po sobě před osmou hodinou ráno. Vlivem námrazy nezvládl řízení řidič osobního vozu, s nímž skončil na střeše v příkopu vedle silnice. Na místo byla přivolána záchranná služba,“ potvrdila policejní mluvčí Miroslava Glogovská a dodala, že policisté na místo přivolali i sypače, aby namrzlý úsek ošetřil.

Jen o kousek dál skončil druhý vůz ve svodidlech. Na místo byla již přivolána odtahová služba. „Nabádáme řidiče ke zvýšené opatrnosti,“ dodává policejní mluvčí.

Před sedmou hodinou ráno dostali policisté hlášení o střetu osobního vozu s chodcem u základní školy v Hornické ulici v Chomutově.

„Ke střetu došlo přímo na přechodu pro chodce. Osobu s podezřením na lehká zranění převezli záchranáři do nemocnice. Užití alkoholu před jízdou policisté vyloučili a na místě ještě stále šetří příčiny a okolnosti nehody,“ uvedla před osmou hodinou ranní policejní mluvčí s tím, že Hornickou ulicí v místě nehody projedou řidiči se zvýšenou opatrností.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email