V Bratislavě se setkali zástupci strany PRO s poslancem Slovenské národní rady za SNS Dr. Peterem Kotlárem

Předseda strany PRO Jindřich Rajchl zmínil, že na Slovensku se začínají věci pořádně hýbat. Krátce po  skončení projednání petice o energetice skočil náš předseda Rajchl spolu s místopředsedou strany PRO Matějem Drbohlavem do auta a v devět hodin večer už seděli v Bratislavě na setkání s poslancem Slovenské národní rady za SNS Dr. Peterem Kotlárem, který má být v nejbližší době jmenován předsedou vyšetřovací komise COVID managementu. Ta se bude detailně zabývat všemi nepravostmi, které se děly na Slovensku v covidovém období.

„Velmi potěšilo, že pan poslanec se nehodlá soustředit jen na ekonomickou stránku věci (předražené vakcíny/roušky/testy), nýbrž i na zdravotní aspekty, včetně důkladné analýzy složení takzvaných vakcín,“ uved Rajchl na svém FB profilu.

Mimo jiné se hovořilo o tom, že Slovenská národní rada v úterý vyzvala předsedu SAS Richarda Sulík, aby ze svého uhradil 634.500 EUR do státní kasy za nehospodárně vynaložené prostředky v rámci výstavy EXPO v Dubaji.

„Tomu říkám hmotná odpovědnost politiků v praxi! Doufám, že nám dáte šanci, abychom po příštích volbách mohli stejně tak zkasírovat Pekarovou-Adamovou a další papaláše ve vedení naší země, kteří si spletli službu své zemi s opulentním hodováním na účet svých občanů a rozhazováním státních peněz svým kamarádíčkům. Máte mé slovo, že budeme postupovat zcela stejně jako vládní koalice na Slovensku a ty účty jim vystavíme. Pokud chceme vrátit do naší země morálku a mravnost, tak politici musí jít příkladem. Já jsem opakovaně prohlásil, že z výkonu jakékoliv politické funkce nevezmu ani korunu – vše dám charitě. Zcela totiž ctím heslo Aloise Rašína, které zní: Za službu vlasti se neplatí,“ doplnil Rajchl.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email