Teoretik a bývalý dějepisář dříve učící politologii v debatě úplně vyhořel

Bývalý učitel (teoretik), zoufale se tvářící ministr vnitra a syn bývalého senátora za ČSSD Vít Rakušan (STAN), zjevně neunesl kritiku poslankyně Jany Vildumetzové Mračkové (ANO) v nedělní partii Terezie Tománkové.

Když už zoufale útočícímu Rakušanovi docházely argumenty, tak začal tepat v přímém přenosu poslankyni Janu Vildumetzovou Mračkovou za její soukromé aktivity na sociálních sítích. Aktivně se snažil odvádět pozornost od problémů současnosti, jako je radikalizace české společnosti, která od loňského podzimu pokračuje v pokojných demonstracích, které podle organizátorů budou dál sílit pokud vláda nezačne plnit požadavky lidí, kterých stále přibývá.

Tepání teoretika Rakušana připomínalo více zoufalého učitele, který si neví rady a pokřikuje na žáky, protože ho nechtějí vnímat jako autoritu a odmítají sledovat jeho karikaturu politika s arogancí moci. Možná si politik Rakušan vůbec neuvědomuje, že už dávno není ve třídě, kde si může beztrestně uplatňovat poučování teoretika v jedné osobě, kterého všichni bezmezně poslouchají, protože drží prst nad jejich známkami včetně pravidel chování, která si určuje on sám.

Bezradný a  zjevně neschopný Rakušan neodpovídal ani na otázky redaktorky Terezy Tománkové a zoufale se vyhýbal aktuálním tématům, která otřásají pro ukrajinskou vládou. Rakušan ma za sebou nezdar při bagatelizacích pokojných demonstrací nespokojených Čechů, které začali pořádat členové strany Právo, Respekt, Odbornost (PRO) pod vedením předsedy Jindřicha Rajchla.

Rajchl vyzval Rakušana k tomu aby odstoupil. Pozval veřejně před občany předsedu vlády Petra Fialu (ODS), aby lidem vysvětlil nejdražší energie v celé EU, nejhorší hospodářské výsledky v historii ČR, nevyšší míru zadlužování českého národa. Fiala se před nespokojené občany ale nepostavil.

Rakušan v posledních měsících opakuje jako papoušek stále dokolečka naučené fráze o dezinformacích, proruských aktivitách, kterými se pokouší odvádět mediální pozornost právě od tragické pseoudopráci vlády a zoufalých výsledků, kterými zatěžují současní politici celou českou společnost.

Češi stále ve větším počtu vnímají neschopnou Fialovu vládu, jako pro ukrajinskou a pro globalistickou, které už díky eourohuerství a zájmovým skupinám nezbývá prostor proto, být vládou všech občanů.

Mnozí opoziční politici hovoří o podlé taktice a podraz na seniory, kterým výrazně pokrátili vládní politici valorizace důchodů v procesu legislativní nouze jako hospodářskou škodu.

Takové chování může rozdělovat zásadním způsobem společenské skupiny, které je často označováno jako hospodářský faul na vlastní občany.

autor: Miri

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email