Muž si přál vypadat jako korejská žena. Nyní rozhodnutí lituje a chce být opět mužem

Oli London byl dlouho obdivovatelem člena BTS Parka Ji-mina. A to až takovým, že začal podstupovat operace, aby vypadal jako on. „Zamiloval jsem se do něj,“ přiznal. Před více než rokem své rozhodnutí však přehodnotil. Loni v květnu se označil se za transgender člověka a oznámil, že už šest měsíců žije jako žena.

„Během jediného dne jsem podstoupil jedenáct plastických operací. Nechal jsem si dát příčesky na vlasy, změnil jsem šatník, začal jsem nosit make-up,“ prozradil ve zpovědi, kterou zveřejnil na sociálních sítích. „Udělal jsem to, protože jsem si myslel, že budu díky tomu šťastný. A v té chvíli jsem skutečně byl.

Po nějakém čase jsem ale zjistil, že být ženou není pro mě,“ dodal London, který nyní rozhodnutí lituje. 1496251 Oznámil, že chce být opět mužem. Kompletně si proto oholil vlasy. Říká, že během šesti měsíců, kdy žil jako žena, se ujistil o své identitě.

„Uvědomil jsem si, že jsem udělal velkou chybu. Měl jsem na výběr: buď budu pokračovat v sebemrzačení, nebo se vrátím ke svému starému já.“

Poté, co informoval veřejnost o tom, že by se rád vrátil ke svému původnímu vzhledu, strhla se na něj obrovská vlna kritiky. London uvedl, že byl terčem nenávistných kampaní, dokonce se snažili zrušit mu vydání knihy. On se však snaží dívat pouze dopředu. Podstupuje terapie a jak říká, hledá svou cestu ke štěstí. https://www.instagram.com/p/CpLz6vdNz0H/

zdroj:evropa2.cz

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email