Připravena na plavkovou sezónu!

Zdá se, že plavková sezóna je ještě daleko, ale jak se říká, kdo je připraven, nebývá zaskočen.

Zapojte se s námi do soutěže o online tréninkový program „DO PLAVEK“ a nádherné plavky, dle vlastního výběru, ve kterých zkrátka zazáříte! 

Tréninkový program sestavila fitness trenérka, maminka dvou dětí a zakladatelka online klubu MámaCoTrénuje, paní Markéta Brožová. „Programy jsou ideální zejména pro maminky, které se díky nabitému programu a také absenci hlídání do fitka zkrátka nedostanou. Cvičení je krátké, ale intenzivní. Sama mám dvě děti a vím, že to s časem není úplně ideální. Snažíme se tedy o to, aby cvičení zabralo málo času, ale výsledek byl co nejlepší.“ dodává zakladatelka.

Součástí programu je také sestavení jídelníčku a spousta dalších doplňkových služeb, jako například koučink, či cvičení s různým pohybovým omezením (diastáza, bolavá kolena aj.). Více se dozvíte i na webových stránkách www.mamacotrenuje.cz, nebo v našem článku.

Plavky do soutěže věnovala chomutovská společnost TRICO_LINE TRADE, s.r.o., která celoročně šije plavky, plážové, sportovní a JOGA/FIT oblečení v módních designech. Můžete vzájemně kombinovat jakýkoliv horní a spodní díl plavek. Více se o společnosti můžete dozvědět na stránkách www.tricoline.cz, nebo také v našem článku.

JAK SE DO SOUTĚŽE ZAPOJIT?

Vše probíhá na sociálních sítích a odkaz najdete zde.
Soutěž bude ukončena 5.3.2023 o půlnoci. V pondělí 6.3. vybereme a vyhlásíme výherce!
Přejeme hodně štěstí a těšíme se na vaše komentáře!

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email