Politické posty nejsou kořist

Česko čekají komunální volby, které vydají svědectví o tom, jaký mají Češi zájem o kvalitu svého života v místě, kde žijí.
Jak hodnotí Češi práci zvolených zástupců při hájení jejich zájmů?
Posledních několik let bylo až markantní sledovat politickou soutěž, která se mění stále více v politický boj o koryta a pašalíky pro kamarády a spolustraníky, ale stále více se zapomíná na občany, kteří postupně stávají hosty ve vlastních domovech, které rozčarovaně opouští a stěhují se jinam.

Mnozí odborníci dnes hovoří o nekompetentních politicích, kteří místo kvalifikovaného rozhodování, opanovali dobité politické trůny a krom rozdávání veřejných peněz už neví co dál. Češi se z pracujících chudáků postupně mění na pracující žebráky, kteří ve vlastní zemi dělají pacholky za platy, které za chvíli nepokryjí ani jejich základní životní potřeby. Stejně to mají podnikatelé, kteří zavírají firmy, protože nemají díky cenám vstupů jak na trhu konkurovat.

K tomu všemu dopomáhají vydatně politikům mimo jiné také media, která umí vyrobit na objednávku kriminální kauzu, pedofilii či jinou ohavnost, aby všem jasně ukázala, kdo je ten nejhorší, který musí z kola ven, aby se po volbách zjistilo, že to úplně tak nebylo. Za prohrané volby se pak zahraje malá omluva a jede se dál.

„Mám v tom jasno, pokud vyjde v mediích něco účelově před volbami, bude se nejspíš jednat o novinářskou kachnu, kterou někdo pěkně nakrmil. Chci jasná fakta a důkazy. Nenechám se ovlivnit negativní kampaní, která vznikla několik dní před volbami,“ uvádí Petr Kulhavý.

A co vy, máte vybráno, nebo se vám žije tak dobře, že volby jsou jen další zbytečností, která vám otravuje pohodu a skvělý život s ještě lepší perspektivou, jež nám politici řadu let podstrojují?


Chomutovky píší staré kauzy, které místní redaktorům nejspíš zapadly, nebo jim zrovna vyschly kalamáře?

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email