V Chomutově bavili děti Vladimír Růžička, Kateřina Bláhová a Zdeněk Godla

„Má pršet? Nevadí! Nám to v ničem nebrání“, pod tímto heslem uspořádala v Chomutově 1.6.2024 strana Právo Respekt Odbornost (PRO) dětský den.  Na venkovním prostranství  u Městského divadla návštěvníci prožili od desíti do sedmnácti hodin den plný zábavy, her a překvapení. Na všechny čekaly  úžasné atrakce, soutěže a pro děti spousta výher.

Celou sobotu prožily děti hrami a sportem. Park u městského divadla zaplnily sportovní trenažery, hokejové branky, puky, hokejky a míče, ale třeba také basketbalové koše nebo figuríny, na kterých si děti mohly vyzkoušet některé druhy první pomoci.

 

Už tak skvělou akci uspořádanou koalicí PRO-Jindřicha Rajchla jako oslavu Mezinárodního dne dětí, ještě zpestřili hosté ze světa sportu a filmu. Hokejista Vladimír Růžička, fotbalista Václav Němeček, mistr ČR v BMX Radek Rydl, herci Kateřina Bláhová a Zdeněk Godla.

Nechyběly slibované atrakce jako veslařské trenažery, házení na basketbalový koš, florbal, ukázka bojových sportů, skákání v pytlích a oblíbené malování na obličej.

Na den svátku našich ratolestí zavítaly tváře strany Právo Respekt Odbornost (PRO).

Jako první dorazila na akci Ivana Turková, v dopoledních hodinách přijel Michal Hašek. Krátce po poledni akci navštívil Vladimír Růžička a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

„Velmi mě těší tak velká účast dětí, které se zapojily do soutěží,“ hodnotil sportovně kulturní den pro děti Vladimír Růžička, legendární kapitán z Nagana a aktuálně také kandidát do voleb do Evropského parlamentu /kandidát PRO jako nestraník/. „Děti byly skvělé, vůbec se nezdráhaly se chopit hokejky a zahrát si se mnou,“  doplnil Růžička

S Václavem Němečkem, bývalým fotbalovým záložníkem, si děti pro změnu zahrály fotbal. S oběma sportovci se potom nejen děti, ale i jejich rodiče hojně fotili. Mokrá varianta se vydařila a po celý den si velcí a hlavně malí návštěvní užívali všech atrakcí a zábavy plnými doušky. Nechyběly ani další známé osobnosti jako Zděněk Godla a přišel i bývalý ministr dopravy Zdeněk Žák.

„Jsem opravdu moc rád, že jsme mohli touhle akcí přispět nejen k dětské radosti, ale také zdraví dětí. Naše koalice totiž klade velký důraz na podporu zdravého a aktivního životního stylu. Jsme tedy nadšeni, že jsme mohli dětem nabídnout den plný sportu a zábavy. Vidět úsměvy na tvářích dětí a jejich rodičů je pro nás tou nejlepší odměnou. Navíc já sám jako rodič vím, že společně strávený čas rodičů s dětmi při zábavných nebo sportovních aktivitách utužuje rodinu,“ uvedl Jindřich Rajchl.

Dětský den v Chomutově se tak setkal s velkým úspěchem a pozitivními ohlasy všech zúčastněných. Zatímco rodiče ocenili širokou škálu aktivit, děti si užily den plný pohybu, zábavy a odměn za své výkony. Tato akce ukázala, jak důležité je podporovat zdravý a aktivní životní styl již od raného věku, a zároveň společné rodinné aktivity.

„Jsem rád, že přišli rodiče s dětmi  v hojném počtu i do deštivého počasí.  Mnozí  organizátoři  v sobotu dětský den zrušili.  U nás dané slovo platí, proto jsme měli i mokrou variantu. Všichni, kteří se těšili na zábavu, tak byli příjemně překvapeni,“  poděkoval za účast novopečený tatínek a organizátor celé akce Matěj Drbohlav – místopředseda PRO.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email