Přípravy na Den mateřství vrcholí. Do Kadaně se chystají stávající i budoucí maminky

Kadaň – Kadaňská porodnice má takový věhlas, že ji pro svůj porod volí nejen maminky z Chomutovska, Žatecka či Mostecka, ale dokonce i ze sousedního Karlovarského kraje. Na příští týden, úterý 4. června, pro příznivce tamní porodnice připravila Nemocnice Kadaň speciální odpočinkové odpoledne.

„Abychom ženám co nejvíce naší porodnici přiblížili, rozhodli jsme se uspořádat Den mateřství, kde se s našimi lékařkami, lékaři a sestřičkami mohou seznámit. Odpočinkové odpoledne se bude konat v úterý 4. června od 13:00 do 18:00 hodin v zahradě nemocnice, která je veřejnosti v běžném provozu uzavřena. Moderovat jej bude Kadani i kadaňskému okolí dobře známý Petr Píďan Stehlík,“ zve na setkání za Nemocnici Kadaň Karolína Odlahová.

Pro děti je připraven dětský koutek, kde bude skákací hrad, dále malování a kam za nimi přijdou Ája s Maxipsem Fíkem. „Maminky tak mohou svěřit své ratolesti kvalifikovaným pečovatelkám z naší dětské skupiny Slunečnice a jít si v klidu poslechnout přednášky o aromaterapii, kurzech první pomoci pro děti, o Priessnitzových zábalech, šátkování, pohybovém vývoji dětí nebo o nutričním poradenství. Obě oddělení budou prezentovat nejen všechny své aktivity, ale vezmou Vás i na prohlídku těchto prostor,“ dodává Karolína Odlasová.

Vstupné je na akci zdarma a každá žena od Nemocnice Kadaň dostane dárečky a poukázku na občerstvení.

Gynekologicko-porodnické a dětské oddělení Nemocnice Kadaň, s.r.o. nabízí budoucím i stávajícím maminkám spoustu benefitů. Maminky kadaňskou porodnici chválí především pro lidský přístup, vlídnost a obrovskou profesionalitu našeho zdravotnického personálu.

Den mateřství proběhne díky laskavé podpoře našich partnerů. Hlavním partnerem je Skupina ČEZ.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email