NHL Global Fan Tour, hokejová horečka v Chomutově byla v plném proudu

Chomutov – Na podzim se v Praze opět uskuteční několik utkání nejprestižnější hokejové ligy, tedy NHL. Této události předchází několik kempů, které mají mezi hokejovými fanoušky vzbudit o tuto událost zájem. Jednou ze zastávek NHL Global Fan Tour je i v Chomutově.

V centru města je tak velmi živo od samého rána. Bylo připraveno patnáct stanovišť, na nichž si děti vyzkouší tvrdost i přesnost střelby, dlouhou střelbu, manipulaci s pukem. Aktivace máme doplněné i o moderní technologie, jako je virtuální realita, která přenese fanoušky na zimní stadiony NHL. K dispozici jsou i playstationy. Co všechno návštěvníky čekalo, Michal Poletín ze společnosti Perinvest, která produkuje významné sportovní akce včetně Dne hokeje v Česku.

Program během celého dne moderuje Petr Suchoň. Dopoledne byla akce vyčleněna pro dětské školní kolektivy. „Je to koncipované tak, aby se na stanovištích během daného času mohlo vystřídat asi 1250 dětí,“ poznamenal Michal Poletín.

V pondělí od dvou hodin je prostor určen veřejnosti, a to až do 18 hodin. Přesně v 16 hodin vypukne autogramiáda chomutovských Pirátů Jakuba Chrpy, Františka Mály, Jakuba Váchala a Richarda Běhuly. Dorostenci Pirátů jsou v centru dětí po celou akci, protože pomáhají na jednotlivých stanovištích.

Během dne dorazil Slavomír Lener, který skvěle pracuje s dětmi a projde s fanoušky jednotlivá stanoviště. Cílem celého dne bylo zvednout děti od počítačů a dostat je zpátky ke sportu a pohybu uvedl Michal Poletín, který je místním fanouškům taktéž dobře známý, protože za Piráty v Chomutově hrál extraligu.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email