Nemocnice Kadaň připravuje Den mateřství – odpočinkové odpoledne pro všechny budoucí i stávající maminky

Kadaň – Na začátek června připravila kadaňská porodnice pro budoucí i stávající maminky odpočinkové odpoledne. Tuto akci nazvala Den mateřství. Vítány jsou i děti, za nimiž přijde Ája s Maxipsem Fíkem.

Gynekologicko-porodnické a dětské oddělení Nemocnice Kadaň, s.r.o. nabízí budoucím i stávajícím maminkám spoustu benefitů, díky kterým se do této porodnice sjíždějí ženy nejen z Ústeckého a Karlovarského kraje, ale i z celé České republiky. V loňském roce do Kadaně zavítala dokonce i rodička z daleké Ostravy. Maminky kadaňskou porodnici chválí především pro lidský přístup, vlídnost a obrovskou profesionalitu zdravotnického personálu.

Porodnice se rozhodla tento den uspořádat, abych ženám co nejvíce tamní prostředí přiblížila. Návštěvníci se seznámí s lékařkami, lékaři a sestřičkami. Odpočinkové odpoledne se bude konat v úterý 4. 6. 2024 od 13 do 18 hodin v zahradě nemocnice, která je veřejnosti v běžném provozu uzavřena. Moderovat jej bude Kadani i kadaňskému okolí dobře známý Petr Píďan Stehlík.

„Pro děti jsme připravili dětský koutek, kde bude skákací hrad, malování a kam za nimi přijdou Ája s Maxipsem Fíkem. Maminky tak mohou svěřit své ratolesti kvalifikovaným pečovatelkám z naší dětské skupiny Slunečnice a jít si v klidu poslechnout přednášky o aromaterapii, kurzech první pomoci pro děti, o Priessnitzových zábalech, šátkování nebo o nutričním poradenství. Obě oddělení budou prezentovat nejen všechny své aktivity, ale vezmou přítomné i na prohlídku těchto prostor,“ doplnila marketingová specialistka Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová.

Vstupné je na akci zdarma a každá žena od porodnice dostane dárečky a poukázku na občerstvení.

Na akci jsou srdečně zvány nejen všechny stávající a budoucí maminky, kterým je určena především, ale i každý, komu kadaňská porodnice není lhostejná, včetně milých zaměstnanců.

Den mateřství proběhne díky laskavé podpoře partnerů Nemocnice Kadaň. Hlavním partnerem je Skupina ČEZ.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email