Na sídlišti hořel panelový dům

CHOMUTOVSKO – Dvě z evakuovaných osob policisté vynášeli.

Ve čtvrt na dvanáct v pátek dopoledne jsme přijali oznámení o požáru panelového domu v chomutovské ulici 17. listopadu. Požár měl podle prvotních informací vzniknout uvnitř bytu v sedmém patře, a to v důsledku technické závady na powerbance, která byla připojena do zásuvky a mělo dojít k jejímu výbuchu a následně zahoření. Obyvatelky přítomné v bytě požár ihned ohlásily a utekly ven. Byla nařízena evakuace domu, předběžně dům opustilo nejméně 21 osob, k jejichž zranění nedošlo. Dva z evakuovaných (kojence a osobu na invalidním vozíku) policisté z domu vynesli.

Před půl jednou byl požár hasiči uhašen a někteří obyvatelé se již mohli vrátit do svých bytů. Pro obyvatele 4 bytů bude z důvodu jejich vytopení vodou při hašení nutné obstarat náhradní ubytování.

Na místo byla vyslána výjezdová skupina chomutovských kriminalistů a technik, včetně psa na vyhledávání akcelerantů hoření.

Na silnici, která spojuje sídliště Březenecká a Kamenná, byl dočasně omezen provoz a ještě okolo jedné hodiny odpoledne byl znemožněn vjezd na parkoviště u panelového domu.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email