Žena v Chomutově pustila plyn a hrozila skokem z okna

Chomutov – V úterý odpoledne policisté společně s hasiči zasahovali v panelovém domě na sídlišti Zahradní v Chomutově. Jedna z obyvatelek domu v bytě ve čtvrtém patře podle prvotních zjištění úmyslně poškodila přívodní plynovou hadici vedoucí do sporáku a do bytu znemožnila přístup.

„Následně došlo k úniku plynu do této bytové jednotky i celého domu, žena navíc hrozila sebevraždou skokem z okna,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté s hasiči provedli evakuaci několika osob z domu, nikdo nebyl zraněn. Po marném vyjednávání byla dotyčná zadržena po násilném vstupu do bytu policisty ze zásahové jednotky. Vstup do bytu pomocí přistaveného žebříku zajistili zásahové jednotce hasiči z centrální hasičské stanice Chomutov. „Hasiči ze stanice Teplice jistili zásah přistavením seskokové matrace,“ doplnil mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

„Její jednání je prověřováno pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení a policisté ve věci provádí úkony trestního řízení,“ dodala mluvčí Glogovská.

zdroj : PČR, FOTO : HZS

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email