V Kadani se zkrátí čekání na CT vyšetření

Kadaň – Radiodiagnostické oddělení Nemocnice Kadaň výrazně prodlužuje ordinační dobu, aby tak vyšlo vstříc těm pacientům, kterým každodenní vytížení návštěvu zdravotnického zařízení v pracovní době komplikuje. Zároveň se tím výrazně zmenší objednací doba.

Od 1. 2. 2024 bude možné v kadaňské nemocnici přijít na rentgenové vyšetření bez předchozího objednání ve všední dny od 7 do 18 hodin.

„Další novinkou, se kterou Radiodiagnostické oddělení přichází, je možnost přijít na CT a sonografické vyšetření nejen od pondělí do pátku, ale také o víkendu. Ordinační doba tak v sobotu a v neděli bude na CT od 7 do 18 hodin a na sonografii od 8 do 14 hodin,“ poznamenala Karolína Odlasová, manažerka komunikace Nemocnice Kadaň. Víkendové vyšetření bude možné pouze po předchozím telefonickém objednání a na těchto telefonních číslech: 474 944 428 nebo 474 944 703.

Radiodiagnostické oddělení disponuje nejmodernější zobrazovací technologií a zajišťuje komplexní rentgenová, sonografická a CT vyšetření nejen pro vlastní nemocnici, ale i pro většinu zdravotnických subjektů v širokém okolí. Poslední dva rentgenové a čtyři ultrazvukové přístroje zakoupila v letech 2022 – 2023. Další dvě rentgenová pracoviště provozuje Nemocnice Kadaň v Klášterci nad Ohří a ve Vejprtech, kam je možné dostavit se také bez objednání.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email