Podnapilá nezvládla v prudké zatáčce svůj vůz a havarovla

Chomutovsko – Dopravní nehodou skončila jízda ženy středního věku z Chomutovska, která řídila pod vlivem alkoholu. Poté, co vypila dle svých slov láhev vína, usedla v pozdních večerních hodinách za volant svého vozu a vydala se na cestu, která vedla přes obec Celná, tzv. „myší dírou“ v Krušných horách.

Při průjezdu prudkou zatáčkou však řízení nezvládla a přejela nejprve do protisměru. Vzápětí vjela do silničního příkopu a pak do travnatého porostu, kde její jízda skončila nárazem do náletových dřevin. „Při nehodě naštěstí neutrpěla zranění, avšak její vozidlo museli v prudkém svahu zafixovat hasiči pomocí kurt, aby nedošlo k jeho sjetí ze strmé plochy zpět na vozovku,“ podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Havarované auto následně odvezla odtahová služba. Mezitím policisté s řidičkou na místě provedli dechové zkoušky, které ukázaly hodnoty kolem 1,9 promile alkoholu. Žena, která své nerozvážnosti ihned litovala a s policisty spolupracovala, čelí podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email