O genderové výchově nejen na gymnáziu v Kadani se v letošním roce událo mnohé

Po zveřejnění informací o genderové výchově nejen na gymnáziu v Kadani v únoru 2024, se událo mnohé, o čem byste měli vědět, a to převážně vy, milí rodiče.

Jak uvádí autor Ladislav Kytka, který hovoří otevřeně o konstruktivní kritice prvního ročníku Happy Pride Day na kadaňském gymnáziu.

„Zde jsou naše děti otevřeně vedeny k genderové ideologii a uvědomění si rozmanitých pohlaví, v kontrastu s ignorací biologických faktů omezujících se na pouhé dvě pohlaví, jsem kontaktoval ředitele zmíněného gymnázia. To proto, že na sociálních sítích projevil názor, že pokud nesouhlasím s jeho postojem, jsem v podstatě nacista. Z tohoto důvodu jsem se chtěl setkat s ředitelem gymnázia a seznámit ho s randomizovanými studiemi, které poukazují na škodlivost genderové výchovy dětí, a lépe ho informovat o možných následcích, které mohou být pro naše děti katastrofální. V dobré víře, že jedná zejména z nedostatku informací, které mohou ovlivnit duševní i fyzické zdraví našich dětí, jsem si bláhově myslel, že si vyměníme informace a lépe pochopíme jeden druhého. Na základě tohoto rozhovoru jsme měli učinit rozhodnutí, které by bylo nejlepší pro naše děti. Avšak po velmi krátkém telefonátu mi pan ředitel velmi stroze oznámil, že pokud se neomluvím a zpochybním svou konstruktivní kritiku, nehodlá se mnou o ničem dále diskutovat. Mám a budu mít čisté svědomí, pokud budu pokračovat v boji za vymýcení genderové ideologie ve školách. Poskytl jsem možnost demokratické diskuse, avšak arogance moci zabránila vyslechnutí opozičního stanoviska, uvádí Kytka.

„Přátelé, indoktrinace genderové ideologie se v našich školách zvyšuje raketovým vzestupem. Uvedu zde například rozeslání duhové příručky, do všech našich škol ministerstvem školství, která je manuálem, jak vysvětlit genderovou ideologii v našich školách. V duhové příručce se dozvíte například, že pokud uznáváte pouze dvě pohlaví a tradiční rodinu, tak jste homofobní. Nebo čerstvé prohlášení ministra Beka, že téma LGBT+ do školní výuky patří, že jí prosadí do školních osnov. Dalším příkladem je v našem sousedním Německu přijetí zákona o sebeurčení, který navazuje na tzv. trans zákon, kde se dočteme, že děti od věku 14 let si mohou změnit pohlaví, dle svého uvážení a v případě nesouhlasu svého rodiče, nahradí souhlas soud, není zapotřebí ani odborný lékařský posudek, ani operativní změna pohlaví, ba dokonce ani hormonální terapie, tento zákon nadřazuje gender nad biologické pohlaví. Dospělí můžou jednou ročně změnit své pohlaví což jak se již ukázalo v praxi, například u plavce, který se identifikoval jako plavkyně, vedlo vzhledem k jeho mužské muskulatuře k prolomení všech tvrdě ženy vydobytými rekordy.

Příklad z Anglie, kde se 14tiletý chlapec, který se identifikoval jako dívka a se sukýnkou na svém boku mohl v klidu navštěvovat dámské WC, kde zřejmě zapomněl, že má mezi nohami pohlaví muže a tímto také znásilnil 13 let dívku. Tento samotný fakt je již otřesný, natož co ještě následovalo. Totiž otec znásilněné dívky, který přišel na vedení školy a naprosto přirozeně se rozčiloval, jak je toto možné byl přivolanou policí spoután a odveden s dalšími trestně právními postihy. Díváme se na to, jak trestáme otce znásilněné dívky a obhajujeme ohavný čin vzešlý z adorovaný genderové ideologie. Je toto etické? Jste otec, zkuste se tedy na chvíli vžít do situace do jeho situace, co byste dělali? Jak byste se zachovali. Osobně nevím, co nastane za naprosto bizardní situaci kdy se např. 150kg Karel identifikuje jako Maruška a půjde do ringu mlátit ženy, “ pokračuje Kytka.

„Dalším negativním následkem pro naše děti, které může vzniknout na základě lobbyngu politických neziskových organizací, které si z toho evidentně udělaly dojnou krávu z dotací z Evropské unie, může být prohlášení německého ministerstva rodiny, které na svých stránkách uvedlo, že pokud děti ještě nerozhodnuty o svém pohlaví, mohou si nechat podat tzv. blokátory pubertálního vývoje. To jsou chemické látky, které zastaví hormonální vývoj dítěte a prý dají více času na rozhodnutí, jaké pohlaví si má zvolit. Ve skutečnosti jsou to však chemické látky, které se například v USA používají na chemickou kastraci odsouzených sexuálních deviantů. Z fyziologického hlediska ovlivňují hormonální vývoj dítěte, způsobují řídnutí kostí, úbytek svalové hmoty a zvýšené riziko rakovinotvorných onemocnění. Podle randomizované čtyřleté studie pediatričky Hilary Kass mají blokátory pubertálního vývoje tak silné negativní vlivy, že vláda Velké Británie oficiálně stáhla doporučení k používání těchto blokátorů. Tato studie není jediná, závěry psychiatrů a psychologů z Cambridgeské univerzity ohledně transgenderů nám říkají, že až polovina dětí, které přešli na genderovou ideologii, jedná se na základě společenské poptávky a zneužité potřeby teenagerů být zajímavými. To prokazují stovky žalob přeoperovaných osob ve Velké Británii, a to na jedinou kliniku, která tyto operace mohla provádět.

V Kanadě podobná klinika přestala s těmito operacemi a jako odůvodnění uvedla morální důvody. Zřejmě už se nemohli dívat na sebe do zrcadla. Víte, ani si nedokážu představit, co to musí být za pocit, když jste jako mladí uvěřili ideologické doktríně podporované ve škole autoritou, která si získala mou důvěru, a i přes nesouhlas svých rodičů jste šel, šla na operaci, abyste v dospělosti zjistili, že je to nevratný proces, že nemůžete mít děti, a že jste už na doživotí odsouzeni na hormonální léčbu, že jste se stali doživotními pacienty farmaceutického průmyslu, že jste nešťastní. Když toto píši, sám si ještě více uvědomuji, jak silné je toto téma, když jsem tatínek dvou krásných zdravých dětí, a jaké mám štěstí, že se smějí a že jsou zdravé a šťastné. Budu vždy usilovat o jejich psychické a fyzické zdraví. Spojil jsem se na základě tohoto s odborníky z oblasti psychologie, psychiatrie, práva, sociologie, školství, zdravotnictví a dalších a budu bojovat za to, aby naše děti mohly v klidu dospět, doplňuje Ladislav Kytka, který je kandidát č. 9 do Ústeckého kraje za stranu Právo Respekt Odbornost (PRO).

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email