Kdy připravuje strana Právo Respekt Odbornost další demonstraci?

V poslední době se objevují protesty jednotlivých skupin obyvatel. Naposledy to byli zemědělci z chomutovska, kteří uspořádají na podporu německých kolegů protestní jízdu. Obdobnou občanskou iniciativu, které nesouhlasí se současnou vládní politikou je strana Právo Respekt Odbornost, kterou vede JUDr. Jindřich Rajch. Ten byl ochoten odpovědět na několik otázek, týkajích se připravované jarní demonstrace, které má proběhnou v Praze na Václavském náměstí.

Jak vnímáte poslední ekonomický vývoj v ČR a EU?

I přes informační embargo v našich mainstreamových médií vidíme masivní protesty v mnoha evropských zemích proti asociálním vládám, jež jsou pouhými loutkami v rukou globalistických zájmů. Namísto péče o své občany vlády většiny zemí investují prostředky svých daňových poplatníků do bezedné díry jménem Ukrajina, a ve jménu zeleného a duhového šílenství ničí prosperitu a tradice starého kontinentu. Dalo by se říci, že EU momentálně páchá sebevraždu a dostává se do naprostého ekonomického a morálního úpadku.

Česká republika je pak na tom ze všech zemí EU nejhůře.

Co vnímáte jako zásadní v prosazování pro stranu PRO?

Naší povinností, abychom se postavili za budoucnost naší země a našich dětí a co nejdříve ukončili pětidemoliční vládu národní katastrofy. Další dva roky devastace naší země si prostě nemůžeme dovolit.

Jaký je Váš názor na protesty českých zemědělců?

Strana PRO podporuje začínající protesty českých zemědělců a dopravců a je připravena jim poskytnout veškerou součinnost pro dosažení maximální efektivity jejich protestů. Pokud bude jejich aktivita sílit, zorganizujeme co nejdříve demonstraci za prosazení jejich požadavků. Nicméně klíčovým datem zůstává 23.3.2024, na nějž plánujeme největší protivládní demonstraci v historii naší země. Termín i řečníky si zvolili sami občané a sestava to bude exkluzivní. Nicméně to hlavní, co bude rozhodovat o úspěchu či neúspěchu naší snahy o dosažení demise vlády Petra Fialy, bude pouze a jen počet účastníků, jenž na demonstraci dorazí. Proto upřímně žádáme každého občana naší země, kterému leží na srdci budoucnost České republiky, aby tentokráte věnoval jeden den své vlasti. Česká republika potřebuje každého jednoho z vás. Čím více nás bude, tím větší je šance, že rozkolísaná Fialova vláda tlak občanů neustojí a konečně podá demisi.

„Děkujeme každému, kdo dorazí. Každému, komu není osud české republiky lhostejný.  Budeme se těšit 23.3.2024 ve 14.00 na Václavském náměstí na viděnou!,“ uvedl předseda PRO Jindřich Rajchl.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email