Kadaňské gymnázium uspořádalo Happy pride

Myslel jsem, že výdobytky sociálně progresivního inženýrství budeme ještě mnoho let postrádat. Že budeme staromódně používat jen dvě pohlaví Žena a Muž. Že děti nebudeme zatěžovat pohádkami o dvou teplých tučňácích, kteří si adoptují vajíčko. A to z úst převlečených pánů do plesových rób krásných šatů, alá transvestiti shou. Že se dokážeme obejít bez výběru asi z 78 pohlaví.

Nechci si dělat z nikoho zbytečně legraci. Jenže například caelgender k tomu sám vybízí. To je pohlaví, které je ovlivněno kvalitou a estetikou vesmíru. Oproti tomu absorgender absorbuje pohlaví toho, s kým je momentálně v místnosti. Do teď mě některé nabídky pohlaví nutí přemýšlet o tom, že se musí jako někde objevit Klaus Schwab a zvolá byl to prank.

Tak, doteď to byla sranda. Jenže už je to tu. Mě by ani nevadilo, pokud by si dospělí jedinci, kteří mají psychickou poruchu, vytvářeli tyto nesmysly a královsky by se tím bavili. Jenže tato menšina chce učit tyto nesmysly na našich školách. Ano chce nabádat naše děti do výběru pohlaví a učit je že příroda nemá pravdu. Že výplody LGBTQ+ komunity může následovat vaše dítě. Zde na obrázku vidíte, jak si Kadaňské gymnázium udělalo tak zvaný nultý ročník „Happy pridu“.

Chápu jestli jste rodiče dětí na této škole, o které musím avšak říct, že byla vždy svými výsledky skvělá, ale nevěděli jste o tom, že toto zde probíhá, a chcete mít jednou nějaké vnouče, tak že Vám po přečtení pracují nervy naplno a potřebujete možná menší pauzu.

Naprosto Vás chápu. Proto si klidně odskočte udělat kávu, čaj, popřípadě si vzít nějaká sedativa na uklidnění, protože bude hůř.

Výsledkem z podobných experimentů v Kadani je například dvanáctiletá D.K., která když přišla z podobné seance, tak oznámila doma ¨Maminko už mi neříkej D…., už mi říkej Wilieme“.

No po prvotním šoku začali rodiče zjišťovat, jestli se tedy dcera opravdu cítí jako muž v ženském těle.

A ouha, co zjistili? Cítí se stále jako žena, jen chtěla prostě zapadnout do kolektivu, protože byla v kolektivu sranda a ona chtěla být pro kolektiv, který se jevil jako genderově vyvážený zajímavá, a to by rozhodně nebyla, pokud by byla prý úplně obyčejná hetero.

A proto budu požadovat zřizovatele, nejen Kadaňského gymnázia, čímž je ústecký kraj vyjádření. Budu doufat ve zdravý rozum zastupitelů. V opačném případě budeme vše řešit s rodiči právní cestou směrem ke zřizovateli a ředitele škol a dalším institucím, které za tím stojí.

Naše děti jsou pro nás přeci vše. Vše za co stojí bojovat. Jsou naší budoucností. Nezapomeňme na to, pojďme si hrdý titul rodič zasloužit a postavit se tak za naše děti.

Jste PRO?

Naše ministerstvo školství již stačilo rozesílat tak zvanou „duhovou příručku“ pro vyučující. Toto a další informace budou v pokračování…

autor: Ladislav Kytka

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email