Po celorepublikovém sněmu strany PRO má své želízko v ohni i Chomutov

Funkci předsedy strany Právo Respekt Odbornost (PRO), která letos pořádala několik demonstrací proti vládě, obhájil na víkendovém celorepublikovém sněmu JUDr. Jindřich Rajchl. Lídři PRO o tom v neděli informovali na tiskové konferenci v Praze.

Do nejužšího vedení strany byl zvolen JUDr. Petr Vacek, místopředsedou bývalý ředitel Fakultní nemocnice Královské Vinohrady MUDr. Marek Zeman, Mgr. Josef Palíšek ze Zlínského kraje a chomutovský podnikatel Ing. Matěj Drbohlav, MBA, který zastává funkci krajského předsedy Ústeckého kraje .

Nově zvolený předseda strany Jindřich Rajchl  poděkoval delegátům za jejich volbu a nově zvoleného místopředsedu Matěje Drbohlava pochválil jako jednoho s nepracovitějších členů strany PRO.

„Jsme zárukou, že vaše hlasy budou slyšet a požadavky budou brány vážně. Naším posláním je podporovat změny, které přinesou pozitivní výsledky pro občany, a to bez ohledu na politické názory nebo postavení. Náš tým je připraven pracovat tvrdě s jediným cílem dosáhnout výsledku pro vás. Jsme připraveni představit své nápady a iniciativy, které pomohou občanům naší země, dostat se do lepší budoucnosti,“ informuje strana PRO na webových stránkách občany. 

Strana PRO vznikla původně jako občanská iniciativa, která pomáhala v mnoha případech v době pandemie lidem, kteří byli z důvodů vládních nařízení diskriminováni. Občanskou iniciativu  a další osoby čelící právní zvůli bezplatně zastupoval často právě Jindřich Rajchl, který se těší od mnoha lidi důvěře a úctě za svou odbornou práci a občasné postoje.

 

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email