Fanatický Rakušan dezinformoval a štval lidi na síti „X“

„Zlo, které je v Rakušanovi muselo ven.“

„Výsledek slovenských voleb je pro nás varováním i poučením. Obavy lidí, kteří žijí často na periferii zájmu, nemusejí mít reálný základ, ale nejsou proto méně skutečné. Pokud chceme udržet v Česku liberální demokracii, musíme vysvětlovat její výhody i těm, kdo z nich v současné době neprofitují, nebo jen málo. Lidem ve vyloučených lokalitách, lidem chudším, zklamaným. A vytvářet společnost odolnou proti strachu,“ uvedl ministr vnitra Rakušan (STAN) na veřejném profilu sítě „X“.

„Arogantní Vít Rakušan znovu poučuje národ o liberální demokracii. Abyste tomu rozuměli: ti chudí a nespokojení nevolí “ty správné a hodné” strany, takže se jim musí vysvětlit, jak dobře se mají. Do toho klidně bude vláda zvedat daně, snižovat důchody, řešit jednu kauzu za druhou a lhát jako když tiskne. To je v pořádku, protože oni jsou přece ti hodní liberálové, jen ti lidé které obalamutili jsou zaostalci, kteří to nechápou, kontroval na veřejném profilu sítě facebook Patrik Nacher (ANO).

„Výsledek demokratických voleb v Česku, kde byl obejit vítěz voleb a předem se veřejně deklarovalo, že nemá šanci na sestavení vlády bylo podle pomateného a psychopatického Rakušana asi v pořádku.

BLOG OBČANA

Varovat občany jako politik před výsledkem demokratických voleb, který se mu evidentně nelíbí, spíš ukazuje na paniku zfanatizovaného člověka, než na vyzrálého politika s odpovědností ke všem občanům České republiky. Kantorská samolibost je další zkušeností, kterou díky klidu svých dětí mnozí toleruji, ale tohle je politik, který má sloužit lidem a nikoli si vylívat zvou zlost na sociálních sítích.

„Vytvářet společnost odolnou proti strachu, jak uvádí dezinformátor Rakušan je možné jen za předpokladu, že lidé odstraní to, co je ke strachu přivádí. V tomto případě musí lidé odstranit vládu, která svým vládnutím lidem přináší dnes a denně nejistotu, protože všem lidem lže, neplní předvolební sliby, zadlužuje jejich děti, přichází s drastickými a často nepředvídatelnými a překotnými opatření,“ uvedl dopisovatel redakce.

Mnozí politici gratulovali vítězům i poraženým, poděkovali za výsledky i menším stranám a zajímali se o další spolupráci, jediný Rakušan se zhroutil a veřejně upadl do svého fanatismu.

„Asi každý občan v České republice velmi dobře ví, že výsledky současné vlády patří v Evropě mezi ty úplně nejhorší. To přímo odpovídá kvalitě politiků, kteří tyto výsledky přináší v podobě ekonomického holokaustu s podporou kolonizátorů a vyžírků, kteří dlouhodobě okupují ekonomiku v České republice. Asi nejmarkantnějším poškozením zájmů všech občanů je nevykoupení akcií státní firmy ČEZ, protože kdyby tak politici učinili, už by bylo vše dávno vyřešeno obdobně, jak to udělala vláda ve Francii.

Ale to arogantní politik z ODS Skopeček prohlásil, že nemůžeme poškodit zájmy minoritních akcionářů (kamarádů a kmotrů), tak poškozujeme do dnes zájmy všech občanů, kteří díky drahé energii nemohou konkurovat a krachují, jen proto, aby miliardáři radovali z astronomických zisků ještě víc, než dříve a mlaskání se změnilo v hlasití vřískot radosti, nad hloupostí všech, kteří tohle dopustili.

Už snad někdo viděl, že by soukromá firma doplácela na vlastní výrobky a žila na pokraji zániku jen proto, aby státu prodávala levné a kvalitní zboží. Každý ví, že je to přesně naopak.

Možná až více lidí budou rýt obličejem v zemi jako červené myši, budou mít jasno, že už nikdy nezvolí STAN, TOP 09 a PIRÁTY. To je čiré zlo,“ doplnil občan ČR Jiří.D..

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email