Jirkov má ulici Na Stráni v novém kabátě

Rekonstrukce komunikací a vybudování cyklostezky v ulici Na Stráni je letošní nejdražší investicí. Cena této akce, která začala v květnu a skončila v polovině října, činí 11 miliónů korun včetně DPH. Teď se ještě odstraňují vady a nedodělky.

V této ulici se kompletně opravily silnice a chodníky (vznikly i úplně nové) a vybudovala se zpevněná místa pro kontejnery (kolem nich přibylo i ohrazení). Zbývá už jen „doladit“ terén a celkový úklid.

Začala se tu také stavět nová kombinovaná cyklistická stezka, která propojuje ulici Na Stráni s cyklostezkou ve Dvořákově ulici u mostu. Nová část cyklostezky (a zároveň stezky pro chodce) pak bude pokračovat po levém břehu řeky Bíliny v trase příjezdové silnice hasičů. Součástí stavby bude též vybudování nové lávky pro pěší a cyklisty, přes kterou cyklostezka vyústí do centra města (u pizzerie Fantozzi). To má být hotové do poloviny příštího roku.

Co se týče právě zrekonstruované ulice Na Stráni, ta se dočkala i lepšího veřejného osvětlení a nového dopravního značení. To umožňuje podélné parkování téměř po celé délce ulice. Je zde zaveden jednosměrný provoz.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email