Březenští fotbalisté vyhráli letošní okresní přebor

Březno u Chomutova – Velká radost zavládla v Březně u Chomutova poté, co fotbalisté ze starší přípravky vyhráli Okresní přebor 2022/23. V pátek 30. června si převzali pohár a zlaté medaile.

„Obrovský kus práce jste tady předvedli, děkujeme, že jste reprezentovali náš okres,“ gratuloval vítězům David Folwarczny z Okresního fotbalového svazu Chomutov.

„Je to hodně veliký úspěch, protože proti nám soutěží města jako je Klášterec, Ervěnice, takže pro nás je to opravdu obrovský úspěch,“ uvedl pár okamžiků po slavnostním předání medailí trenér mužstva Jakub Kočan.

Kromě poháru a medailí  děti dostaly také dárky od obce. „Chtěla bych poděkovat za to, jak nás úžasně reprezentujete, jak jste skvělý tým, co jste dokázali. Moc si toho vážíme a jsme na vás pyšní,“ děkovala malým fotbalistům starostka Března Marie Táborská.

Březenská starší přípravka vyhrála okresní přebor za dlouhou historii poprvé. „Mám radost, je to úžasný, jsem ráda, že jsem dala alespoň nějaké góly,“ radovala se v úspěchu fotbalistka Lucie Kdolská. „Mám radost a baví mě moc fotbal,“ doplnil její spoluhráč Kája Bertol.

zdroj foto: fb

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email