V Lounech se kvůli stavbě dálnice uzavře výjezd z města na Prahu

Takový zásah v dopravě v Lounech ještě nezažili, počítá se s chaosem.

Velké dopravní komplikace se už za několik dní očekávají v Lounech. Kvůli stavbě dálnice bude zcela uzavřen výjezd z Loun na Prahu. Uzavírka mimoúrovňového východního křížení by měla trvat maximálně 90 dnů, to znamená celé prázdniny, se kterými se zvýší dopravní aktivita. Tento termín se jeví jako nejhorší z pohledu řidičů, kteří Lounsko neznají. I místním dají objížďky jistě pořádně zabrat. Nejen navýšení najetých kilometrů a cena pohonných hmot bude dalším „bonusem“, ale také chaos v dopravě, bude zejména  pro každodenní jízdy v tomto směru významně omezující

„V pondělí 12. června dojde k částečnému uzavření mimoúrovňového křížení Louny – východ. Z Loun na Prahu tímto křížením nebude možné vyjet. Jedinou cestou, jak se z Loun dostat, bude křižovatkou Louny – západ,“ řekl místostarosta Loun Pavel Csonka.

Vedení města doufá, že se uzavírka zkrátí alespoň o jednu třetinu, tedy na zhruba na 60 dnů. „Městu to přinese problémy, bude se muset vyřešit veřejná doprava, ale hlavně se kamionová doprava se přesune do města,“ uvedl místostarosta.

Návštěvníci Loun se prakticky po celou dobu letních dovolených budou podílet na ještě větším chaosu, než naplánovali stavební společnosti, které za veřejné peníze občanů stavbu provádějí.

Po dokončení stavebních prací, by se mělo vše zlepšit, jak vzhledem ke komfortu a rychlosti cestování, tak by mělo dojít i kezvýšení bezpečnosti na nově vybudovaných dopravní infrastruktuře.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email