Talk show Fottroviny a další akce chystá obec Březno u Chomutova

obec Březno u Chomutova chystá na červendalší akce. Mezi patří Kouzelné kolo, Březnoukej, nebo talk show Fottroviny.

TALK SHOW FOTTROVINY:

Obec Březno pořádá 9. června od 19 hodin v kulturním domě U Rybníčka Talk show s moderátorem Markem Fottrem, který má pozvaného hosta Petra Švancaru, bývalého fotbalového reprezentanta. Vstupenky je možné si zakoupit v předprodeji v místním infocentru za 120,- Kč. Na místě pak za 150,- Kč.

KOUZELNÉ KOLO:

Obec Březno zve malé i velké, rodiny i jednotlivce, cyklisty i necyklisty na zábavnou projížďku po březenských cyklotrasách. Trasa je dlouhá cca 6 km. Akce má název Kouzelné kolo aneb řemeslo má zlaté dno. Vyjížďky začínají 17. června v 10 hodin od pódia místního parku. Rezervace jednotlivých časů je nutná v infocentru obce na tel. 607 028 661.

BŘEZNOUKEJ:

Obec Březno pořádá dne 24. června od 14 hodin v místním parku folkový festival Březnoukej. Uslyšíte tyto skupiny: Muziku Občas, Album, AG Flek, Petra Kocmana. Tečku za programem udělají Taxmeni. Vstupné na místě činí 150,- Kč, snížené 100,-.

VARHANNÍ KONCERT:

Dále Obec Březno zve do kostela sv. Petra a Pavla ve Březně na varhanní koncert Adama Viktory se sopránem. Koncert se uskuteční dne 30. června od 17 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email