Přichází druhý ročník Kadaňského pohádkového festivalu.

Kadaň se opět promění v pohádkové království.

Již několik málo týdnů zbývá do Kadaňského pohádkového festivalu, který od 23. do 26. května 2023 ovládne Kino Hvězda a přilehlé okolí. Akce, která v loňském roce přilákala do kadaňského Kina Hvězda stovky pohádkových nadšenců, má ambice uspět a předčit očekávání i v letošním roce. Návštěvníci se mohou těšit na interaktivní program v kině, ale i jeho okolí, který vás vtáhne přímo do děje. A i právě proto je mottem letošního ročníku „Zažij pohádku jako nikdy předtím“.

Organizátoři festivalu slibují, že návštěvníci se mohou těšit na skvělou atmosféru a zážitky, na které zajisté nezapomenou. V rámci festivalu se budou konat nejrůznější workshopy, divadelní vystoupení, hry soutěže a besedy se zajímavými osobnostmi. Hudební hvězdou festivalu pak bude zpěvák Reago, který byl v roce 2021 oceněn v anketě Zlatý slavík třetím místem v kategorii hip hop a rap. Kromě toho se v rámci festivalu uskuteční i již tradiční soutěžní přehlídka nejlepší pohádkové tvorby současnosti z dílny studentů FAMU – Filmová a televizní fakulta AMU.

Kadaňský pohádkový festival pro vás pořádá Kabelová televize Kadaň a Kino Hvězda Kadaň ve spolupráci s Městem Kadaň. Celý festival získal také záštitu ministra kultury, Martina Baxy. Tak neváhejte a přijďte se nechat unést do světa pohádek na Kadaňském pohádkovém festivalu v posledním květnovém týdnu. Sledujte náš Facebook Kadaňský pohádkový festival, nebo webovou stránku www.kadanskypohadkovyfestival.cz a nenechte si ujít všechny festivalové novinky!

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email