Předseda Rajchl ze strany PRO objíždí republiku

Dne 18. dubna 2023 od 17 hodin hostil sál Jana Švermy, Náměstí 1. máje v Chomutově další výjezd předsedy srtrany Právo, Respekt, Odbornost Jindřicha Rajchla (PRO) v rámci celorepublikových setkání s občany, kteří nesouhlasí s vládou. Hostem byl i známý právník Ondřej Dostál.

„Právě teď probíhá beseda s JUDr. Jindřich Rajchl a JUDr. Ondřejem Dostálem v Chomutově.
Opět je plný sál a zúčastnili se i naši chomutovští a jirkovští zastupitelé za stranu PRO – oficiální Mgr. Šárka Jánošková, Mgr. Sabina Lecjaksová, JUDr. Ladislav Kosán a Ing. Martina Becková. Přívitali jsme také oblastního koordinátora za hnutí SPD Zdeněk Vaňkát a zástupce za hnutí Správná Volba PRO Zdraví a Sport – Chomutov Ing. Miloň Houda.
Děkujeme všem za podporu! ,“ uvedli organizátoři setkání na sociálních sítích.

Rajchl pořádá v Praze protivládní demonstrace, druhá po březnové se konala minulou neděli.

Mnohá media často zcela nebo milně informují občany. Například o tom, že setkání občanů, které bylo právě minulou neděli, tak informují, že se akce koná v sobotu.

Zdali je to jen chyba, která se stále opakuje u profesionálních žurnalistů, nebo se jedná o šíření dezinformace, aby na akci přišlo méně lidí nikdo z PRO neví, ale je jisté, že nespokojených lidí, kteří hlasitě upozorňují na zoufalé kroky vlády Petra Fialy i přes mediální šumy stále více přibývá a nesouhlas s kroky současných politiků stále sílí..

Strana Právo , Respekt, Odbornost  pokračuje s požadavky na vládu, kterými chce zmírnit ekonomické dopady na občany. Formou petičních stánků probíhají sběry podpisů. Po Praze budou následovat i další  města v celé České republice, kde bude možné vyjádřit každý občan svůj názor. Po té bude věc předána petičnímu výboru.

Podle posledních informací se vláda setkání s nespokojenými občany vyhýbá. Bez odůvodnění přesunula místo středečního zasedání. Zde na politiky čekali nespokojení občané, kteří chtěli vyjádřit svůj protest proti ekonomickým krokům, které mnozí odborníci hodnotí jako fatální pro celou českou ekonomiku.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email