Skvěle padnoucí plavky české výroby

Kvalitní, skvěle padnoucí a s nadčasovým designem, to jsou plavky, které šije chomutovská firma TRICO_LINE TRADE s.r.o.

Velkou výhodou je, že můžete kombinovat jakýkoliv horní a spodní díl plavek, vždy s k sobě hodí. V nabídce mají i jednodílné plavky a také plavky pro ženy po rakovině, ablaci prsu.

Vydali jsme se do prodejny, abychom si plavky osobně prohlédli a dozvěděli se o společnosti, která v Chomutově sídlí už několik let, trochu více. S úsměvem nás přivítala obchodní manažerka Pavlína Trnková.

Redakce: Pavli, vidím, že máte v nabídce nejen plavky, ale také mnoho dalšího sortimentu. Co všechno nabízíte?
Pavlína Trnková: Ano, kromě plavek nabízíme také plážové, sportovní a JOGA/FIT oblečení v módních designech. Nabízíme také dárkové vouchery v různých hodnotách, doplněné originálními obálkami.

Redakce: Vidím, že máte dámské i pánské, je to tak?
Pavlína Trnková: Ano, máme dámské i pánské ve velikostech XS až 5XL. Zároveň nabízíme i dětské plavky.

Redakce: Vím, že jste v Chomutově již několik let, jak dlouho?
Pavlína Trnková: Naše firma působí v Chomutově již od roku 1992.

Redakce: Máte po republice více prodejen a o zákazníky nemáte nouzi. V čem si myslíte, že je založen úspěch a proč se klienti stále vracejí?
Pavlína Trnková: Myslím, že úspěch je založen na kvalitě materiálů a precizní práci našich švadlen. Klienti se k nám opravdu rádi vracejí a doporučují nás dále, jelikož jsou spokojeni s kvalitou a našimi originálními střihy, které neustále obnovujeme.

Osobně musím říct, že už vím, kde si pořídím výbavu na letošní léto. 🙂 Plavky opravdu hezky padnou a sportovní oblečení mě zaujalo svým velmi slušivým střihem. Celý sortiment si můžete prohlédnout na webových stránkách zde. 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email