Moralizující politik Bocian hlasoval pro hazard

Další prohrou politiků Nového Severu jsou diskuse na sociálních sítích, kde se snaží autoritativně změnit postoje lidí, kteří se nebojí veřejně kritizovat hospodaření ve městě Chomutov. Politické špičky Nového Severu si fakticky rozparcelovali hřiště toků veřejných peněz na jejichž pramenech sedí a řídí jejich konzumování přes firmy se zajímavou historií a referencemi.

Jedním z obhajovatelů zlovůle svých kolegů, kteří se pokusili do Chomutova opět vrátit hazard je zastupitel Martin Bocian (Nový Sever), ten se na sociálních sítích se jako jediný politik z Nového Severu veřejně za své hlasování proti mnoha lidem z Chomutova omluvil.

To, že z hazardem se pojí drogy a další trestná činnost politici, kteří hazard do Chomutova opět pokusili vrátit, tak moc dobře věděli. Z veřejných diskusí na toto téma bylo na stovky, mnoho občanů s tím dodnes nesouhlasí a opakovaně se od jakékoli hazardu v Chomutově nekompromisně distancují.

Chomutovky. cz nabízí další ze smazaných veřejných příspěvků, který je jasným důkazem o tom, jaká média v Chomutově píší pravdu o tom, jak se politici starají o blaho občanů. Na rozdíl od médií anonymních vlastníků z Kypru jsou Chomutovky české a pracují na nich české firmy s lidmi, kteří mají svá jména.

Michal Dorinský

Já fakt nemám rád, když se někdo pasuje do role morálního majáku. Z uctivé vzdálenosti jeho světlo vypadá jako symbol naděje. Slušný a poctivý člověk, to je to, co v politice přeci chybí, ne? No, čím blíže jste, tím méně vás světelný kužel oslňuje, a vy začnete vnímat realitu.
Toto například- dnes ráno jsem se začetl do jednoho komentářového vlákna u příspěvku, kde nějaký polekaný občan, dle jeho vlastního vyjádření bývalý volič Nového Severu sdílel novinový článek, který říká, že Milan Štefanov vysává město skrze firmy, které ovládá. Do diskuse se zapojil také náš dobrý soused Martin Bocian.
Úvahu začal samozřejmě poučkou ze sportovního prostředí, to lidé rádi. Nicméně já s ním vzácné naprosto souhlasím. Čistá a férová soutěž, to by byla paráda.. ale vraťme se zpátky do reality, do reality, kde proti nám kandidáti Nového Severu vedou nechutné osobní útoky, a jejich příbuzní volají našemu lídrovi, že jsme totální zrůdy, které zničí tohle město. No nevadí. Pokus o vtip, asi. Noviny označil za zmanipulované a účelově psané. Asi zapomněl, že do schránek chodí i trochu jiné (C)chomutovské noviny, kde se občan může dozvědět komu všemu páni náměstci podali ruku, ale to je asi tak všechno.
Můj kamarád a spolukandidát Péťa Troníček upozornil na to, že na Štefanovovy vazby už poukazovali jiní, a mnohem dříve. Správně dodal, že to jsou veřejně dostupné zdroje, tak jaképak předvolební manipulace a lži, na což pan zastupitel odpověděl něčím, co mi vyrazilo dech.
No tak si pan Štefanov sem a tam zobne, to je toho. Hm. Tak jo. Tak radši budeme řešit někoho, kdo ve volbách ani nekandiduje, protože je to moc moc zlobivý kluk. Oproti tomu je protočit pár miliónů přes městské společnosti když jste zastupitel úplná poezie.
Tenhle přístup mě vyloženě se*e…
V tomhle městě je to samej férovej kluk rovina. Proto to ve výsledku dopadá tak, že se všichni vozí po pár mladých klucích, který v životě odcizili dohromady tak 2 bonbóny a jednu žvýkačku…
Po obyčejných klucích, který prostě jen chtějí lepší Chomutov
Nejen, že občané Chomutova dlouhodobě kritizují politiky z Nového Severu, kteří si prý jen „sem tam něco zobnou“ z veřejných peněz všech občanů, ale dnes už budou řešit, že se pomalu ze „zobání“ stávají desítky miliónů korun, které protékají netransparentními penězovody pod jejich kuratelou.
Informace vyplouvají na povrch i přes to, že je politici z Nového Severu masivně odstraňují ze sítí, aby nebyl slyšet hlas občanů, kteří se je nebojí otevřeně za jejich hospodaření s jejich penězi kritizovat.

zdroj(foto): Facebook 


Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email