MUDr. Hana Nestávalová kandiduje za hnutí Správná Volba PRO Zdraví a Sport

Krásný den všem,

hned na úvod bych ráda zmínila, že politika, ač se to tak někdy zdá, není pouze pro muže. Je také pro ženy a proto bych se touto cestou chtěla vydat také já jako podpora mému příteli MUDr. Otu Staňovi, který kandiduje do zastupitelstva města Chomutov za hnutí Správná Volba PRO Zdraví a Sport – Chomutov stejně, jako já.

Toto hnutí je mému srdci nejblíže, protože se celý život pohybuji ve zdravotnictví jako lékařka radiologie a zobrazovacích metod. Hledám tedy počátek různých druhů onemocnění již v jejich počátečním stadiu v těle.

Jsem typ člověka, který se snaží každému zpříjemnit den svým úsměvem. Mnoho lidí mě nazývá „sluníčko“. Protože mě v práci opravdu jen zřídka potkáte bez úsměvu na tváři. Pokud se totiž zamyslím a představím si, jak těžká pro mnohé pacienty může být návštěva u lékaře, hned se mi v hlavě objeví myšlenka, jak bych jim ten den mohla zlepšit. Občas stačí opravdu málo a můžete se cítit lépe, proto si na svém chování vůči pacientům velice zakládám a snažím se jim tyto nepříjemné chvíle u lékařů co nejvíce ulehčovat.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email