Milan: Podvedla mě manželka, syn od ní utekl

Bylo to krásné manželství. Po vojně jsme se vzali a začali spolu žít. Já pracoval s porcelánce a manželka Petra na úřadě. Po roce se narodil syn malý Milánek a celá rodina se radovala. Mateřská dovolená utekla jako voda a manželka se vrátila do práce. Měli jsme se co ohánět. Bydleli jsme v bytě, pře rekonstrukcí takže každá koruna byla dobrá. Měl jsem dvě práce, abychom si nemuseli nic odpírat.
Když bylo Milánkovi 12 let, zjistil jsem, že se náš vztah ochladil. Petra stále častěji chodila za kamarádkami, já byl v jedné a pak v druhé práci, ale cítil jsem, že to není ono.

Jedenou když se Petra koupala, tak jsem ji prolezl telefon. Mnoho SMS ihned prozradilo, že je mezi námi ještě Roman. Nevydržel jsem to a řekl jsem jí, že to vím. Ten večer byl pro mě šílený. Po chvíli Petra všechno potvrdila, i když z počátku zapírala. „Romana miluji, je jiný než ty,“ to jsem se dozvěděl kromě dalších výčitek, že byla pořád sama. Uvědomil jsem si, že díky dvěma pracím jsem na rodinu, už neměl tolik času ani energie.

Skončil jsem z brigádami a Petře jsem dal na rozmyšlenou, ale do půl roku požádala o rozvod. Vypořádali jsme majetek, syn chtěl být u maminky. Já na vše rezignoval a odsouhlasil.

Začal jsem víc sportovat, brát si syna na víkendy a poznávat nové známosti. Po roce syn od Petry utekl a po peripetiích na policii a sociálce dalších soudů, které trvaly rok, kdy byl Milánek u mě a mé nové přítelkyně.

Petra se ke mně chtěla vrátit. Dokonce se snažila o sexuální avantýru, aby mě získala zpět. Ale to už jsem věděl, že třináct let věrnosti je pryč a po rozvodu byly všechny milenky v sexu lepší, než byla ona. Trochu mi bylo líto, že léta s Petrou mi najednou připadala jako promarněný čas.

Dnes je syn Milan už dospělý. Já spokojeně žiji se svou milou a dodnes se nic nezměnilo, protože ji stále miluji.

Petra se po té, co soud přiřkl Milánka mě, ho už nechtěla vidět. Bylo to těžké, ale dnes je dospělý a má za sebou těžké období, které už snad překonal. Petra má za sebou několik neúspěšných vztahů a jsem rád, že se nevídáme. Vím, že mě stále mezi přáteli pomlouvá, ale všichni mi to řekli. Petra u nich hluboko klesla. Ale někteří na to přišli až po několika létech, byla skvělá fabulátorka.

Dnes vím, že Petra byla nejhorší nejen v posteli, ale i  jako manželka a hlavně matka zklamala všechny, kteří jí milovali.

FacebookMessengerTwitterWhatsAppEmailSdílet

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email