Správná Volba pro Zdraví a Sport

Před čtyřmi roky jsme šli do komunálních voleb pod názvem:
Hnutí PRO Zdraví a Sport (název obsahoval naše priority o zamýšlených změnách ve městě).

Získali jsme 4.7 % hlasů a nechybělo mnoho, abychom mohli v zastupitelstvu města prosadit alespoň několik dobrých věcí pro občany Chomutova. K dobrému výsledku nám dopomohli dva zkušení lékaři, MUDr. Jiřího Kroha a MUDr. Otu Staňa. Snad letošní podzim dopřeje Chomutovákům šťastnou ruku, aby péče o občany našeho města vypadala jinak, říká Ing. Pavel Umlauf, MBA.

 

Chceme, aby Váš hlas byl slyšet a mnoho věcí nezapadlo soukolí nezajmu a byrokracie.

Mnoho příznivců nás utvrzovalo, že máme v naší aktivitě pokračovat. Proto se zapojujeme také do krajských, senátních i parlamentních voleb. Aktuálně budeme kandidovat v komunálních volbách letos na podzim. Každé město musí řešit problémy rozvoje města a mnoho dalších povinností, aby zlepšilo kvalitu života všem. Proto jsme se poradili jak dál a rozhodli se, že se chceme osamostatnit a založili jsme hnutí Správná Volba pro Zdraví a Sport, které si budeme myšlenkově sami řídit.

Sepsali jsme petici pro založení nového hnutí (našeho hnutí – Správná Volba). Přes tisíc našich podporujících občanů, kterým chceme poděkovat zajistilo, že jsme byli zaregistrováni na MV (Ministerstvu vnitra), pod názvem Správná Volba pro Zdraví a Sport.

Zakládající členové jsou původní členové našeho hnutí Pro zdraví a sport.

Naším předsedou je stále Ing. Pavel Umlauf, MBA, projektový manažer a člověk s širokým záběrem a vnímáním potřeb města Chomutova.

Dalším členem je zakládající člen MUDr. Ota Staňo, který má neocenitelné zkušenosti v oblasti zdravotnictví, a i z Chomutovské nemocnice, kde pracoval 20 let na pozici primáře Ortopedického oddělení. Má nejen přehled o tom, co se děje ve zdravotnictví na Chomutovsku, ale i ve zdravotnictví v našem kraji.

Co se týká sportu a zdravého životního stylu je naším členem, který sleduje a řeší sportovní dění na Chomutovsku Ing. Miloň Houda, bývalý dlouholetý zastupitel města a radní se zkušenostmi a znalostmi s vedením města Chomutova. Zabývá se i IT technologiemi a bytovým hospodářstvím.

Novou členkou Hnutí je PaedDr. Bc. Soňa Valušková, která působila 40 let ve zdravotnickém školství, je spoluzakladatelka svobodné školy na Chomutovsku a v současné době působí na základní škole. Nabízí řešení vzdělávacích a doškolovacích aktivit v rámci města, soužití nebo sociálních otázek.

Jak je uvedeno v názvu našeho hnutí, klademe, a už před 4 roky důraz na zdraví na prvním místě. Protože všichni dnes víme, a po koronavirové krizi zvláště, že zdraví je základní lidská hodnota, a pak teprve jsou na řadě ty hodnoty další, snažíme podporovat možnosti zlepšení aktivit, které budou lidem pomáhat v jejich všestranném rozvoji.

Našimi kandidáty budou nejen zdravotníci a sportovci, ale i ti, co budou chtít rozvíjet a podporovat různorodé aktivity ve všech oblastech společenského a ekonomického života města.

Co chceme?

Aby naše město bylo pro všechny naše občany příjemným místem k životu.

Chceme napravit některé nedostatky, které možná málo vnímáme v běžném životě města.

Ale hlavně chceme řešit zásadní věci pro spokojený a šťastný život našich občanů.

A co je předmětem našeho dalšího sdělení?

Prosba o podporu hnutí Správná Volba pro Zdraví a Sport. Společně to dáme?!

 

Zakládající členové hnutí: Ing. Pavel Umlauf, MBA, MUDr. Ota Staňo, Ing. Miloň Houda, PaedDr. Bc. Soňa Valušková.

 

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email