Příměstský tábor plný sportu: Přihlaste děti na letní Mini školu sportu.

Blíží se teprve začátek jara, přesto už je nejvyšší čas naplánovat dětem zajímavý program na letní prázdniny. Skvělou volbou je chomutovská Mini Škola sportu, při níž holky a kluci stráví spoustu času pohybem a na čerstvém vzduchu. Rezervační systém už běží.

Mini škola sportu je koncipovaná jako příměstský tábor, přichystáno je celkem šest pětidenních turnusů. První začíná11. července, pak budou tábory probíhat každý týden až do poloviny srpna. Kapacita každého běhu je maximálně 25 dětí. „Na našich internetových stránkách už jsme spustili rezervační systém, kde mohou rodiče své děti na vybraný táborový běh přihlásit,“ dodává k tomu jednatel Kultury a sport Chomutov Radek Holuša.

Od pondělí do pátku čeká děti program plný sportu – pod dohledem místních trenérů si vyzkoušejí různé sporty a navštíví několik areálů, od sportovní haly přes atletický stadion až po lezeckou arénu. Kluci a holky stráví maximum času venku. „Když neprší, přesouváme ven i aktivity, které jsou normálně plánované v hale. Jdeme do parku, na hřiště, prostě ven na vzduch,“ potvrzuje vedoucí sportovní haly Kateřina Chytrová s tím, že týdenní program se vždy mírně přizpůsobuje i věkové struktuře skupiny. Tábor je určený pro děti od šesti do třinácti let.

Velkou oblibu se mezi dětmi získaly také páteční celodenní výlety. Venkovní aquapark v Klášterci nad Ohří, stezka Maxipsa Fíka v Kadani, lezecká aréna v Jirkově, cyklový let Bezručovým údolím nebo Laser Game v Mostě, to jsou jen některé z nich. „Snažíme se vždy domluvit s dětmi, co by je nejvíc bavilo. Chceme, aby si závěrečný výlet co nejvíc užili,“ říká Chytrová.

Cena za pětidenní turnus je 2300 Kč a zahrnuje také obědy zajištěné v restauraci v městském divadle. Poplatek za tábor lze po rezervaci uhradit na pokladně sportovní haly, veškeré další informace se zájemci dozví na webových stránkách Kultury a sport Chomutov.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email