Místopředseda strany PRO Matěj Drbohlav se potkal s Vladimírem Růžičkou.

Volební kampaň do Evropského parlamentu vrcholí, politici představují voličům své programy. Co se děje aktuálně ve straně Právo Respekt Odbornost jsme se zeptali jednoho z místopředsedů Matěje Drbohlava.

„Dnes jsem se potkal s Růžou v Chomutově, kdy jsme probírali MS v hokeji a kampaň do Europarlamentu. Bavili jsme se o našem národním týmu Hokej.cz ČR, kdy Růža uznává a vyzdvihuje bojovnost a nasazení českého týmu, ale je zapotřebí držet tempo, abychom získali medaili, ve kterou s Růžou věříme. Kluky sleduje každý zápas a hodnotí pozitivně i trenéra Rulíka. Jednoznačně jsme se shodli na tom, že sportovci nemůžou za to, že se válčí na Ukrajině. Rusko by tak mělo být na MS v hokeji. Vladimír mi věnoval svůj dres s podpisem a věnováním, jako svému kamarádovi. Růža je dobrý člověk a legenda českého hokeje, kterého si vážím. Jsem vděčný za to, že se známe. Vadí mi útoky, které na jeho osobu dopadají od té doby, co vyjádřil podporu straně PRO – oficiální a jako jediný nahlas řekl, že by Rusové na MS v hokeji měli být,“ uvedl Matěj Drbohlav.

Kde probíhá aktuálně kampaň strany PRO?

V úterý a ve středu budeme v Karlovarském Kraji, který má na starosti předseda PhDr. Michal Riško. V úterý budeme dopoledne v Aši, pak bude zastávka v Chebu, Sokolově a Chodově. Následující den ve středu dopoledne budou následovat Karlovy Vary a Ostrov.

Vladimír Růžička přislíbil účast na kampani do Evropského parlamentu v Právo Respekt Odbornost  v Ústeckém kraji ve městech Kadaň, Jirkov, Most, Bílina, Krupka, Varnsdorf, Děčín a Ústí.  V Kadani pokračujeme už ve středu, kde plynule navážeme právě na kampaň v Karlovarském kraji.

Máte nějaké bližší informace o návštěvách v krajích?

Ano, vše je na našich webových stránkách. Přesné termíny najdete na tomto odkazu :  SETKÁNÍ S OBČANY PRO JINDŘICHA RAJCHLA

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email