PRO – Jindřicha Rajchla v preferencích sílí a stává se zajímavou volbou nadcházejících voleb!

Situace v předvolebním klání před volbami do Evropského parlamentu, jež se uskuteční dne 7. a 8. 6. tohoto roku se značně dramatizuje. Do hry velmi rázně vstoupil nový subjekt, kterým je Koalice PRO – Jindřicha Rajchla, jež v průzkumech agentury MEDIAN získala 4 % s potenciálem 10,5% a u agentury SANEP už dokonce přesáhla hranici 5 %, jež je nezbytná pro vstup do poslanecké sněmovny.

Strana PRO získává značnou podporu zejména díky nekompromisnímu postoji k válce na Ukrajině, kde navrhuje okamžité ukončení vojenské i finanční podpory režimu Volodymyra Zelenského, jakož i pro kategorické odmítnutí migračního paktu a nahrazení naší koruny eurem. V posledních dnech si získala občany odvážným návrhem na zrušení daně z nemovitostí, vrácení 19 miliard korun našim seniorům ve formě 13. důchodu a na dramatické snížení cen energií. S ohledem na to, že se jedná o problémy, které naše občany aktuálně pálí nejvíce, se nelze divit skokovému nárůstu popularity této politické strany.

Zatímco většina politiků se pouze hádá mezi sebou a používá otřepané fráze bez konkrétního návrhů, PRO – Jindřicha Rajchla přichází se zcela konkrétními návrhy na okamžité zlepšení kvality života našich občanů. Nelze se proto divit, že lidé přející si v naší politice razantní změnu se čím dál tím častěji přiklánějí k rostoucí oblibě této strany.

Není rovněž tajemstvím, že mainstreamová média mají tendenci stranu PRO zcela opomíjet a nedávat jí téměř žádný mediální prostor. Odborníci se však shodují, že právě určitá vzpoura proti České televizi je dalším z faktorů rapidně vzrůstající podpory této politické formace.

Nadcházející volby do Evropského parlamentu budou klíčové pro budoucnost naší země a koalice PRO – Jindřicha Rajchla představuje jasnou vizi pro ty, kteří se chtějí vymanit z vlivu Bruselu. Kandidátka sestavená z předních odborníků ve svých oborech obsahuje 28 jmen s celkem 38 tituly, včetně kapitána Vladimíra Růžičky, který dovedl český tým k olympijskému vítězství v roce 1998 v Naganu.

Koalice PRO – Jindřicha Rajchla kandidující s volebním číslem 6 je v očích politologů zajímavou volbou nadcházejícího volebního klání, přičemž její výsledek může být největším politickým překvapením tohoto roku. Pokud i Vy máte bruselského diktátu plné zuby, pak může být alternativní volbou třeba i právě pro Vás.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email