Zoopark zve kluky a holky na jarní tábor

Pět březnových dní strávených při zábavných hrách, s partou kamarádů a mezi zvířaty. To je příslib příměstského tábora v chomutovském zooparku, kde mohou děti strávit letošní jarní prázdniny.

Oblibu tábora nejlépe vystihuje rychlost, s jakou rodiče pro svá dítka rezervují místa. „Stejně jako u letních táborů se kapacita zaplňuje neskutečně rychle, za pár dní bývá plno,“ doporučuje neotálet ředitelka zooparku Věra Fryčová. Přihlášku lze podat elektronicky přes web zooparku, konkrétně v sekci Pro školy a děti – Prázdniny v zooparku (https://prazdniny.zoopark.cz/).

Termín tábora je daný jarními prázdninami, v letošním roce je to od pondělí 4. do pátku 8. března. Pro kluky a holky je kromě každodenního zajímavého programu připravená celotáborová hra s originálním zoo tématem. Samozřejmostí jsou pravidelné návštěvy u zvířat v doprovodu jejich chovatelů.

Tábor je určený pro děti ve věku od 7 do 13 let a cena je stejná jako v loňském roce, tedy 2500 Kč. Obsahuje také stravu, konkrétně oběd a svačinu. Jak k tomu organizátoři podotýkají, specifické požadavky na stravování dětí je třeba uvést předem do přihlášky, aby bylo možné se na ně připravit.

Sraz pro táborníky bude každý den mezi 7:00 – 7:30 hodin na parkovišti u horního vchodu, poblíž restaurace U Pratura. Na stejném místě si budou moci rodiče své ratolesti vždy odpoledne vyzvednout, a to v 16:00 hodin.

První den tábora je pak nutné odevzdat potřebné vyplněné dokumenty, jako prohlášení o bezinfekčnosti či zdravotním stavu dítěte. Rodiče je obdrží v přihlášce, případně jsou ke stažení na webových stránkách zooparku.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email