V Chomutově pořádala strana PRO vánoční večírek

Vánoční večírky nejsou v závěru roku ničím výjimečným. Až na to, že mnohé politické strany své oslavy řadí mezi akce, kde veřejnost nemá co dělat. Ale u strany Právo, Respekt Odbornost (PRO) je tomu právě naopak. Nejen, že pozvánku na páteční akci přijal předseda JUDr. Jindřich Rajchl, ale na akci přijel i místopředseda MUDr. Marek Zeman. Pořádajícím byl opět další z místopředsedů Ing. Matěj Drbohlav.

Za pořádající Právo Respekt Odbornost – PRO – Ústeckého kraje byl vánoční večírek jen částečně o bilancování. Kromě pohodové atmosféry v průběhu večera probíhala charitativní akce PRO rehabilitaci Ondráška z Kadaně, kde se vybralo 11.111 korun.

„Měli jsme ještě schovanou cestovní Nutellu, ala “rádoby premiér”, která se vydražila za dva tisíce korun, a do toho přišel předseda Jindřich Rajchl, který ještě přispěl částkou čtyři tisíce. Dohromady se tedy vybralo sedmnáct tisíc jedno sto a jedenáct korun. Snažíme se, na každé naší politické akci v Ústeckém kraji, podpořit ty, kteří to potřebují. Za dobu fungování  strany PRO v našem kraji jsme podpořili dětské oddělení v Chomutově, spolek Klubíčko Chomutov a PRO Ondráška z Kadaně,“ uvedl Matěj Drbohlav, místopředseda PRO.

Během večera se na vánoční akci vystřídala celá řada dalších hostů a přátel, kteří jsou nejen členové a straníci, ale přišli  také hosté ze sportovního světa a známé osobnosti z veřejného života.

Na oslavu zavítal zápasník Artur Omarov. Dalšími hosty byli předseda z Karlovarského kraje PhDr. Michal Riško a Josef Němec , Mgr. Ludmila Křivánková, která je předsedkyní  z Libereckého kraje, Mgr. Jakub Miller z Plzeňského kraje, dále zástupci Správná Volba PRO Zdraví a Sport – Chomutov, Ing. Miloň Houda a Ing. Pavel Umlauf, zastupitel města Most a zástupce Sdružení Mostečané Mostu Milan Kožnar, zastupitelé města Chomutova JUDr. Ladislav Kosán, Tereza Kamenická, Mgr. Sabina Lecjaksová, a také Robert Vašíček z Prahy.

Charitativními akcemi pořádanými v rámci veřejného života v Chomutově se mnoho politických subjektů pochlubit nemůže. Strana PRO tak nasadila laťku dost vysoko možná i pro ostatní politiky v Chomutově, kteří zůstávají dlouhá léta v akcích pořádaných za soukromé prostředky politiků s charitativními počiny výrazně  pozadu.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email