V mžiku přišla dívka o telefon za téměř 30 tisíc, policie pachatele dopadla

Jirkov – Pouhé čtyři dny zabralo chomutovským kriminalistům zjistit, kdo stojí za krádeží mobilního telefonu značky Apple iPhone 14 Pro zakoupeného v tomto roce za 27 tisíc korun. Jeho majitelka o něj přišla při cestě ve vlaku.

Mladá žena cestující před pár dny z Plzně do svého bydliště v Jirkově při cestě odpočívala a ve sluchátkách poslouchala hudbu puštěnou z mobilu. „Ten měla uložený v kapse bundy vedle sebe na sedadle. Ke své smůle měla zavřené oči,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. V závěru cesty jí přestala hrát sluchátka a vzápětí zjistila důvod. Někdo jí totiž ukradl zmíněný mobilní telefon.

Dotyčná krádež oznámila policistům, kteří se jí začali zabývat. O čtyři dny později vypátrali nejen původně neznámého, který si cizí telefon z vlaku odnesl, ale i samotný mobil. Jednatřicetiletý muž měl telefon u sebe a na výzvu ho policistům vydal. Ti ho již vrátili okradené ženě a dotyčnému sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Pouhé čtyři dny zabralo chomutovským kriminalistům zjistit, kdo stojí za krádeží mobilního telefonu značky Apple iPhone 14 Pro zakoupeného v tomto roce za 27 tisíc korun.  O čtyři dny později vypátrali nejen původně neznámého, který si cizí telefon z vlaku odnesl, ale i samotný mobil. Jednatřicetiletý muž měl telefon u sebe a na výzvu ho policistům vydal. Ti ho již vrátili okradené ženě a dotyčnému sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

zdroj: Policie ČR

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email