Ředitelce zooparku vadí, že je zápasníkem Vémolou zatahována do mediálních tahanic

Známý MMA zápasník Karlos Vémola má v posledních dnech problémy s úřady. Jedná se o jeho mládě tygra bílého, které chová u svého domu. Úřady tvrdí, že se jedná o nevhodný chov. Údajně jsou v nepořádku i doklady, a proto má  Vémola o zvíře přijít.

Zápasník uvedl, že jedná o umístění tygřice v zooparku Chomutov, který má podle něj o mládě zájem. Vémola chomutovský zoopark uvedl ve svém prohlášení na sociální síti Instagram.

„Jsem díky svým partnerům v aktivním jednání se zoologickou Chomutov, která by se ráda ujala naší Antonie,“ tvrdí Karlos Vémola s tím, že by hradil náklady.

Fryčová, veřejně  za aktivní podpory místních médií informaci, kterou uvedl zápasník popírá. Tvrdí, že se o umístění tygřice nebavila.

Fryčové, která je původně zdravotní sestra a nemá odborné vzdělání vadí, že je zápasníkem zoopark zatahován do mediálních tahanic. Vzhledem k chování Fryčové, která minulý rok o vánocích dala necitlivým způsobem výpovědi chovatelkám koní, které přinášeli řadu let do zooparku desetitisíce korun za ustájení jsou zřejmé klientelistické vazby na chomutovské politiky. Celá situace se vede v mezích, kdy stojí tvrzení proti tvrzení, a proto se dá  o mediální pravdě z pera Fryčové úspěšně pochybovat.

Aby těch náhod nebylo málo, tak Fryčovou měl v gesci trestně stíhaný politik David Dinda (Nový Sever), který odstoupit z pozice náměstka primátora až ve chvíli, kdy mu policie sdělila obvinění hned z několika trestných činů, týkajících se nakládání s veřejnými penězi.

V minulosti byla ředitelka často kritizována pro aroganci vůči zaměstnancům a zajímavé praktiky v personální politice, které nasvědčovaly spíš klientelismus než odborné předpoklady.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email