Rány do obličeje a kopance. Asistentka popsala napadení Pirátem Koláříkem

Červnový incident, který stál Piráta Lukáše Koláříka funkci náměstka ministra vnitra, se rozhodla popsat i druhá strana konfliktu. Redakci Seznam Zpráv se podařilo kontaktovat jeho asistentku, která v potyčce také figurovala.

Lukáš Kolářík z Pirátů, ještě donedávna náměstek ministra vnitra a někdejší poslanec, se v červnu zapletl do fyzické potyčky dvou žen – manželky a své asistentky, která byla i jeho milenkou. V sebeobraně svoji podřízenou, podle svých slov, udeřil.

Kolářík na svůj post rezignoval s tím, že situaci nezvládl. Bránil se ale, že asistentka jeho i manželku ohrožovala nožem. Zaměstnankyně Ministerstva vnitra se ale ve výpovědi pro Seznam Zprávy proti takovému nařčení ohradila, i když přiznává, že i ona sama na Koláříka a jeho ženu během vzájemné potyčky fyzicky útočila.

Až dosud měl incident řadu bílých míst, svědectví zaměstnankyně Ministerstva vnitra je z další části vyplňuje. Seznam Zprávy nabízí pokus o rekonstrukci případu, v němž hrál hlavní roli tehdejší náměstek ministra vnitra za Piráty.

„Celý tento incident jsem nikdy neměla v úmyslu veřejně prezentovat nebo komentovat vzhledem k jeho citlivé osobní povaze, ale především kvůli domluvě mezi mnou a Lukášem Koláříkem, že se k události kvůli našim nejbližším nebudeme veřejně vyjadřovat. Své slovo však nedodržel,“ vysvětluje hned na začátku žena, proč se nakonec rozhodla komunikovat s novináři.

Její totožnost redakce zná, na její žádost ji ale nezveřejňuje. Svůj popis událostí se rozhodla předat redakci písemně, proto nebylo možné se jí doptat na podrobnosti.

„Není pravda, že jsem byla první, kdo někoho fyzicky napadl. Dále není pravda, že bych kohokoliv napadla ve spánku, a nedošlo ani k žádnému ohrožení, natož napadení kohokoliv nožem,“ uvedla žena. Jak se tedy události odehrály z jejího pohledu:

„Padly facky“

K incidentu došlo 1. června, kdy se po společenské akci na Pražském hradě, konkrétně šlo o vyhlášení hasiče roku, konzumoval alkohol do ranních hodin.

Náměstek ministra Lukáš Kolářík pozval při odchodu na pokoj i svou asistentku, s níž tou dobou bez vědomí manželky udržoval poměr. Manželka odešla spát, do obývacího pokoje se ale vrátila ve chvíli, kdy se Kolářík pokoušel s asistentkou o intimní kontakt.

Situace postupně na pokoji vyústila v ostrou roztržku, během níž měl Kolářík podle asistentky ženám nabídnout sex ve třech, což obě odmítly. „Hádka vygradovala i mezi mnou a ní, přičemž jsem od ní dostala pár facek,“ tvrdí zaměstnankyně Ministerstva vnitra.

Říká, že sama následně pokoj opustila, na místě se ale – k jejímu překvapení – objevil její manžel a trval na konfrontaci s Koláříkovými. Asistentka popsala, jak se jim společně podařilo vniknout do pokoje manželů, kde hádka pokračovala. Podle líčení asistentky zpočátku pouze s Janou Koláříkovou, protože Lukáš Kolářík nejprve „nebyl ke vzbuzení“.

V jednu chvíli podle ní vyšlo najevo, že jejího manžela na místo zavolala sama Koláříková.

„Po této informaci mě popadl vztek a snažila jsem se ji fyzicky napadnout, ale bránil ji můj manžel. V jedné chvíli se mi podařilo manželovi vysmeknout a napadla jsem ji několika ranami, než mě můj manžel stihl odtrhnout a ona se schovala v koupelně,“ popisuje žena. Své chování označuje za impulzivní a neadekvátní.

Situace prý dále gradovala po odchodu manžela.

Kolářík v prohlášení na pirátském fóru tvrdil, že asistentka ohrožovala jeho manželku nožem. Žena ovšem popisuje událost jinak: Kolářík podle ní i tuto část incidentu prospal, protože byl příliš opilý. V jakém stavu byla jeho tehdejší asistentka, není známo. Redakce neměla šanci se jí na to doptat.

více na seznamzprávy.cz…

zdroj foto:Facebook


KOMENTÁŘ REDAKCE:

Politik Kolařík z PRÁTSKÉ STRANY i přes to, že byl rychle uklizen udělal své politické straně pořádnou reklamu. Podle posledních informací nebyl za svou brutalitu ze strany vyloučen.

Piráti pokrytecky mlčí !

Celý incident je pro Koláříka o to problematičtější, protože jako politik se veřejně prezentoval jako „ochránce žen.“  Okázale se fotil se například s transparenty za zpřísnění definice znásilnění. Piráti pak hlasitě prosazují Istanbulskou úmluvu o prevenci a boji proti násilí na ženách a domácímu násilí, ale v případu Kolářika pokrytecky mlčí.

Muž, který vztáhne ruku na ženu je odsouzení hodný.  Ale politik, který do ženy kope a navíc se jedná o jeho milenku, to už je pořádná lidská zrůda… 


 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email