Teploty porostou, v neděli bude znovu přes 30 st. C, nejvíc pršet má v pátek

Praha – Po mírném ochlazení budou teploty v příštích dnech stoupat. Zatímco dnes se budou většinou pohybovat kolem 25 stupňů Celsia, v neděli znovu překonají tropickou třicítku a v pondělí vyšplhají až na 34 stupňů. Poté se zase ochladí. Nejvíc přeháněk a bouřek v nadcházejících dnech přinese pátek, v sobotu bude pršet méně a v neděli jen sporadicky. Vyplývá to z aktuální týdenní předpovědi počasí Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

V pátek má být oblačno, přechodně i polojasno. Během dne se hlavně v jihovýchodní polovině objeví přeháňky nebo bouřky, které mohou být výjimečně i silné. V noci teploty klesnou na 15 až 11 stupňů, přes den vystoupají na 23 až 27 stupňů.

V sobotu bude méně mraků i srážek a o něco tepleji, do 28 stupňů. V neděli očekávají meteorologové převážně jasnou či polojasnou oblohu, přeháňky jen ojediněle a nejvyšší denní teploty od 27 do 31 stupňů. Po víkendu budou teploty stoupat ke 34 stupňům, v polovině příštího týdne se ale ochladí a teploty mohou klesnout i ke 20 stupňům.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email