Na sociálních sítích koluje video telefonujícího řidiče autobusu

Řidič dopravního podniku bude mít asi pěkný problém, protože byl natočen v přímém přenosu jak za jízdy telefonuje. Ono to trestné není, ale nesmí držet hovorové zařízení za jízdy v ruce.

„Aby bylo vidět že pachatel- řidič chomutovské MHD netelefonuje jen když stojí na zastávce. Jinak jsem přesvědčen že jde o obecné ohrožení, “ takový komentář společně s videem telefonujícího řidiče autobusu umístil na facebook Honza Houška.

 

Mnohé komentáře se zdaleka vždy jasně nestavěli k tomu, že se řidič jednoznačně dopouští protiprávního jednání. Navíc jako řidič s povolání má odpvědnost za mnoho cestujících, a to může být přitěžující okolnost.

    • Klára Vlachová

      Zrovna tenhle nás vezl do města. No vzpomněla jsem si na váš poslední příspěvek, hned jak jsem ho viděla. Být vámi to pošlu na dopravní podnik

      Yveta Veselá

      Tak v autobuse Brno Mikulov takto taky řidiči telefonuje. Zvlášť ten mladej.Neni to jen u vás. Vrahů na silnicích je spousta.
    • Marketa Dulikova

      By mě nenapadlo točit řidiče 🤦

      Blanka Höfnerová Svašková

      Až budou mít vysílačky ,tak nebudou muset volat telefonem

      Alexandro Gomales

      Každý druhy

      Veronika Weberova

      S tímto co sem dává videa řidičů jsem měla možnost jet v bude číslo 313 .Řídíc totoho čísla jel z Kauflandu v čase který je uveden v jízdním řádu a na zastávce Písečná odjel trolejbus těsně před nami 1 minutu dříve ktery tento dotyčný nestihl .Pan začal na ridiče v buse řvát že jel schválně pomalu ,že schválně zpomaloval,pak si ho začal venku fotit a vyhrožovat že mu udělá problémy ,bylo mi řidiče dost líto .Pak tento pán šel na trolejbus k Penny kde dalších cca 15 minut volal nevím kam a neustále poučoval někoho do telefonu jak to požene dál znal všechny povinnosti ridičů atd a pak se svezl trolejbusem jednu zastávku 🙈🙈🙈takže asi tak

      Jan Travnik

      Obratte se se zaznamem ma dopravni podnik a PCR. Nic vic s tim asi udelat nelze

      Blahor Blahor

      Když čtu ty útoky na pana Houšku tak vážně mi je divně z lidi. Zaplať pánbůh ,že se nic nestalo, co by jste vy co zde napadate měly v tom buse dítě a on díky telefonování naboural a tím vzal život vašemu dítěti. Kurňa už by jste psaly, dejte mi ho do ruky ať ho také zabiju. Není to žádné bonzovani, je to určite upozornění na člověka ,který má za zády nespočet cestujících ,kterým svým nerozvážným jednáním telefonováním mohl klidně vzít mnoho životů. Jasně teď budete psát , stalo se něco? Na začátku píšu ,zaplať pánbůh že se nic nestalo. Vy kteří obhajujete řidiče nejste určitě o nic lepší než on. Konečně aby za toto co předvádí řídící jim byly odebírány řidičské průkazy a pokuty do 50 ti k. Navíc nemožnost řídit aspoň 5 let. Schvalují jednání pana Houšky a určitě nebudu sám neboť právě já díky jednomu řídící ,který telefonoval přišel o rodinného přislušnika a také jsem křičel dejte mi ho do ruky ať ho zabiju. Přestaňte si hrát na hrdiny v tomto případě ani jeden z vás hrdina není a už vůbec ne kdy by jste přišly kvuly debilovy který volá za jízdy o někoho koho máte rádi.
      Jinak v dnešní době jsou vymoženosti kde nemusíte držet mobil u ucha,stačí přeci málo ,většina to také máte zabudované v autech. Pana Houška dotahněte to do konce. I když je pravda na druhou stranu natáčet někoho bez jeho svolení není košer, ale v tomto případě můžete natáčet aniž by vás něco postihlo. Jde totiž o obecné ohrožení .
      A teď do mě pánové rád vám všem povím ať jdete do zadele.

      Martin Jenč

      Když vás chytnou policajti jak za jízdy máte telefon u ucha co se stane ? Chlapíci z MHD nemají výjimku tak co tu kecate ? Řidič může ohrozit tímto chováním pasažéry v autě ale v MHD jich je třeba 60 .

    zdroj : Jirkovští a Chomutovští BEZ CENZORA

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email