Strana PRO zvolila předsednictvo Ústeckého kraje

Chomutov – Minulý týden si strana Právo Respekt Odbornost (PRO) zvolila nové předsednictvo Ústeckého kraje.

„Ústecká organizace politické strany Právo Respekt Odbornost vznikla na základě ustavujícího sněmu dne 8.10.2022 na kterém jsem byl zvolen předsedou, Mgr. Vladimír Navara 1. místopředsedou a Mgr. Andrea Hříbalová další místopředsedkyní. Zvoleni byli též členové krajské rady,“ uvedl obhajující krajský předseda PRO Ing. Matěj Drbohlav MBA.

Krajský sněm navštívil předseda strany PRO JUDr. Jindřich Rajchl.

„Ústecký kraj patří k jedním z nejlepších s ohledem na budování struktury a členské základny,“ uvedl mimo jiné předseda PRO Rajchl.

Krajská organizace spolupracuje v Mostě se spolkem Mostečané Mostu, který zastupuje Milan Kožnar, v Chomutově se jedná o spolek PRO Zdraví a Sport – správná volba, který zastupuje Ing. Miloň Houda.

Delegáti krajského sněmu PRO zvolili předsedu a nové vedení.

Krajskou organizaci strany PRO dál povede Ing. Matěj Drbohlav MBA, který obhájil funkci předsedy. Mgr. Vladimír Navara byl zvolen prvním místopředsedou a David Sekera druhým místopředsedou.

Během uplynulé doby se krajskému týmu podařilo před sněmem založit hned několik Místních organizací, a to MO Chomutov, MO Litvínov, MO Bílina, MO Teplice, MO Louny, MO Ústí nad Labem, MO Varnsdorf, MO Děčín, MO Litoměřice. MO Most a Žatec se aktuálně připravují.


V odpoledních hodinách proběhla charitativní akce pro spolek Klubíčko, který se stará o kočičí pacienty v rámci celého Úseckého kraje. Na této akci se vybrala částka 10 974 korun, která bude určena na činnost spolku. Částku si na místě převzala zakladatelka spolku Klubíčko Chomutov Kateřina Krellerová. Na akci nechyběla členka PRO MVDr. Magda Jašková, která poskytuje zdravotní péči.


„K dnešnímu dni máme velký počet aktivních členů a příznivců. Hlavním cílem je snaha uspět v Evropský volbách a následně připravit kandidáty do Karských voleb, které budou už příští rok,“ doplnil Drbohlav.

 

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email