Policisté už řeší krádeže dřeva, že by velké nedoplatky za teplo?

Březí u Malečova – Střekovští policisté vyšetřují případ krádeže dřeva v katastrálním území Březí u Malečova na Ústecku. Dosud neznámý pachatel v průběhu měsíce a půl v lesním prostoru odcizil 41 stromů modřínu.

„Tímto jednáním způsobil poškozené organizaci škodu kolem 20 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Otázkou, kterou se budou v brzké době zabývat nejen statistici, ale také mnohé úřady a neziskové organizace je fakt, že krádeže dřeva začínají narůstat právě v možné souvislosti, kterou je zdražení tepla a téměř všeho, na co se český občan podívá.

Za Fialovo vlády došlo k nasypání stovek miliard společnostem, které se dnes doslova topí v zisku jako nikdy v historii a vyplácí královské dividendy soukromým akcionářům do zahraničí a často do daňových rájů To je další zajímavost, kterou má Fialovo kabinet na svých bedrech.

V daňových rájích peníze z kapes českých občanů lehce zmizí neznámo kde. Nebo to ví jen ti, kteří se tím jistě chlubit nebudou.

Nejen, že peníze chybí občanům, kteří si energie platí, ale navíc nedoplatky za ně, opět pořádně vytřásají peněženky všech, kteří přispívají na stamiliardové zisky firem topících se v astronomických zizcích.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email