Novotný je hlupák a patří za mříže, prohlásil Rajchl. Věčná nula, kontroval starosta Řeporyjí

Novotný během březnového streamu na sociální síti, na který Rajchl odkazuje, například řekl, že Češi jsou nejhorší a nevděčný národ. „Já bych ruský kolaboranty věšel. Tam se vraždí civilní obyvatelstvo, děti, matky. A co zap*děný Čecháček, vole… Prasata český, nevděčný, udavačský, zk*uvený národ. Češi by potřebovali válku, aby pochopili, co to je,“ vzkázal svérázně Novotný.

Svérázný komunální politik vzkaz namířil k voličům SPD, ANO a lidem, kteří nesouhlasí s českou podporou Ukrajiny. Podle mnohých, kteří jinak Novotného chválí za jasné proukrajinské postoje, však svým vyjádřením znovu přestřelil. Výrok využil i Rajchl.

Nechceme vlajky Ukrajiny
„Nechci u nás vlajky pluku Azov, nechci u nás vlajky Ukrajiny, protože je to režim, který se odkazuje k nacismu, odmítám podporovat nacistický režim,“ uvedl na videu, které koluje na Twitteru, předseda PRO Rajchl.

Na některé lidi za tyto názory prý podal trestní oznámení, na Novotného chce také. „Je to hlupák, který vyzývá k tomu, že Česká republika potřebuje válku, měl by být ve vězení už dávno… Říkal, že Češi potřebují válku,“ kritizoval s tím, že má „vymytou hlavu médii“. „Pokud si to (že Češi potřebují válku, pozn. red.) myslí pan Novotný, je ubožák, nula a patří za mříže,“ dodal.

Starostu však tato slova nenechala klidným a neodpustil si na Twitteru do předsedy rýpnout. „Naštěstí nepropálil, že mám to krytí ODS a Rakušana, jinak to bylo prozrazeno a toho by si někdo všiml,“ vtipkoval. „Objektivně je Rajch k*kot a věčná nula, co se ráda poslouchá. Nic z toho nebude. Outsider,“ dodal.

Redakce CNN Prima NEWS požádala o vyjádření některé členy ODS. Svou odpověď poskytl například europoslanec Jan Zahradil, který s Novotným vede letité a ostré spory. „Své už jsem si k němu (Novotnému, pozn. red.) řekl mnohokrát. Jen podotknu, že v několika podobných případech v minulosti se ODS s takovými osobami rozloučila,“ okomentoval Zahradil přestřelku dvou politiku pro CNN Prima NEWS.

Nikdy nezmeškejte žádnou důležitou zprávu.

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Sdílejte článek:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Email